Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nadimci igrača na dresovima Heata i Netsa?

Ako ćemo vjerovati ESPN-u i ostalim izvorima NBA lige, onda bi u sljedećoj sezoni, u jednom od četiri susreta između Miami Heata i Brooklyn Netsa, umjesto imena, na pozadini dresa trebali biti nadimci igrača.

Kevin Garnett, Paul Pierce, LeBron James, Dwyane Wade, Ray Allen i ostali su se oglasili u vezi ove ideje koja na prvu ruku zvuči interesantno.

NBA liga još nije službeno sastavila plan, ali po svemu sudeći bi samo jedan susret između Heata i Netsa imao nadimke na dresovima.

Ray Allen je odlučio da bi svoj dres stavio nadimak “Shuttlesworth” u čast njegove uloge u legendarnom košarkaškom klasiku “He Got Game” gdje je glumio Jesusa Shuttleswortha.

“Ovo pokazuje rast naše lige i da se mi igrači adaptiramo na nove stvari. Mi smo još uvijek djeca koja igraju dječačku igru. Iako smo sad ljudi koji igraju dječačku igru, još uvijek se sjećamo odakle smo potekli i svako od nas ima nekakav nadimak”, rekao je Allen.

LeBron James, najveća zvijezda lige, želi nadimak “King James”, a njegov suigrač Dwyane Wade razmišlja oko nekoliko opcija – “Three”, “Flash” ili “D-Wade”.

Paul Pierce je nadimak “The Truth” dobio od Shaquillea O’Neala u davnoj utakmici između Lakersa i Celticsa, dok je Kevin Garnett poznat po svojim inicijalima (KG) ili “Big Ticket”.

Shane Battier, koji u svom old-school stilu nije bio oduševljen ovom idejom, je rekao da bi on uzeo nadimak “Batman”, ali da bi kršio autorska prava Warner Brosa. Na kraju je rekao da bi se odlučio na nadimak “Shaneo”.

Latest Posts

NE PROPUSTITE