Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Najbolji igrač napušta prvaka Europe, oni dovode Hezonju?!

Kriza trese aktualnog europskog prvaka CSKA iz Moskve. Nakon što je potvrđeno kako Mike James neće konkurirati za utakmicu s ALBA-om Berlin, situacija je eskalirala jer mu klub nije odobrio odlazak u SAD na pogreb djeda.

Naime, prema nekim izvorima (po)najbolji igrač momčadi odlučio je zbog toga napustiti klub, a iako ga je trener Dimitris Itoudis nagovarao na ostanak, u ovom trenutku najizgledniji je rastanak euroligaša i Amerikanca, usprkos činjenici da je on ove sezone na prosjecima od 19,9 poena i 5,8 asistencija.

A uz ovu vijest, izvori navode kako je CSKA ozbiljno zainteresiran za angažiranje hrvatskog košarkaša, Marija Hezonje. Dubrovčanin je slobodan od prosinca kada su ga Memphis Grizzliesi otpustili nakon tradea iz Portland Trail Blazersa. Iako su se spominjali Panathinaikos i Barcelona kao opcije za povratak u Europu, izgleda da je CSKA zauzeo pole position za ovaj posao.

Ako se uistinu obistine ove pretpostavke, Hezonja bi se na taj način vratio u europsku košarku nakon što je posljednjih pet sezona nastupao u NBA ligi. 

Latest Posts

NE PROPUSTITE