Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Najgori trenuci sezone 2007/08. – 1.dio

Mnogi èlanovi NBA obitelji su prošle sezone rekli i uèinili neke stvari za kojima sada sigurno žale. Mi smo izdvojili neke od najveæih gafova NBA zvijezda.

Brad Miller i njegove pletenice

Prvi farmer NBA lige i veliki ljubitelj seoskog života preko prošlog ljeta je nabacio 25 kilograma viška, a kako bi popravio svoj imidž prošle sezone je promijenio frizuru. I to kako. Miller je vjerojatno prvi bijeli igraè u ligi koji je je sebi ugradio pletenice, i time pomakao granice. Pitamo se samo koliko su šala na njegov raèun zbijali njegovi tamnoputi kolege.

Isiahu Thomasu ne ide ni izvan terena

Osim što njegovi Knicksi igraju katastrofalno, a Thomas polako izrasta u legitimnog kandidata za najgoreg košarkaškog funkcionera u povijesti NBA lige, ni u životu izvan parketa mu ne cvijetaju ruže. 2. listopada 2007. Thomas je osuðen za seksualno uznemiravanje na poslu, što je njegovog poslodavca koštalo 11,6 milijuna dolara. Trebamo li napominjati da je Thomas sve optužbe demanitrao?

LeBron u sukobu s navijaèima

Iako se èini nemoguæim da æe King James ikada napustiti Cavse, neki navijaèi Clevelanda su povjerovali u takav ishod prošlog listopada. Naime, LeBron je viðen kako u svom rodnom gradu tijekom bejzbolske utakmice navija protiv domaæe momèadi, i to za New York Yankeese, noseæi njihovu kapu. Neki navijaèi su ga odmah izviždali, te ga nazvali izdajicom, a James je poslije objašnjavao kako oduvijek navija za Yankeese. Ipak, mogao je proæi i bez toga.

Mike D’Antoni o Philu Jacksonu i Lakersima

Nakon druge utakmice sezone protiv Lakersa, trener Phoenixa bio je ljut na svoga kolegu zbog nepotrebnih time-outa, a poslije utakmice je izjavio: “U redu. On voli nadmudrivanja. Možda pokuša s tim i u playoffu, ali tu æemo ih razbiti kao i svake godine.” Znamo kako je to završilo. Sunsi su pali u prvoj rundi, a Zen majstor se s Lakersima prošetao do velikog finala.

Drugo lice Paula Piercea

The Truth je sada meðu besmrtnicima košarkaške igre, zahvaljujuæi naslovu prvaka i tituli MVP-a velikog finala, ali nitko nije savršen. Iako lider Celticsa na terenu i izvan njega, ne služi mu na èast što se ove godine za dlaku potukao s mladim fanom ispred noænog kluba u Torontu.

Gay-šala Phila Jacksona koja nije naišla na plodno tlo

Upitan za igru svoje momèadi poslije jedne utakmice u studenome, Jackson je izjavio: “Mi ovo zovemo Planina-Brokeback-igra jer je bilo puno probijanja i nabacivanja. Bila je to jedna od onih utakmica.” Iako je samo htio biti duhovit, ova izjava se nije svidjela gay zajednici u SAD-u, a ni vodstvu lige pa je iduæeg dana uslijedila – javna isprika.

Carmelo Anthony davi Vujaèiæa

Najbolji igraè Denver Nuggetsa je po tko zna koji put dokazao da i nije baš najuzorniji igraè lige. Za nekoga tko bi trebao biti lider svoje momèadi, Melo se ponaša prilièno živèano. Nakon što je tijekom utakmice s Lakersima uhvatio Vujaèiæa za vrat, optužio je Slovenca da je iscenirao kontakt. Pa ipak, izbaèen je iz igre, a Saša mu je poslije utakmice obeæao donijeti snimku europskih nogometnih utakmica da vidi što je to pravo simuliranje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE