Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Najprodavaniji dresovi ove sezone

Kao i svake sezone i ove je izašla ljestvica najpopularnijih i najprodavanijih dresova tijekom sezone.

Očekivano prvo mjesto je zauzeo MVP Stephen Curry. Vođa nezaustavljivih Warriorsa koji su stigli do rekorda regularne sezone skinuvši s trona neprikosnovene Bullse iz sezone 1995-1996, te prema mnogima najbolji šuter koji je ikada kročio na NBA terene je bio uvjerljivo ispred konkurencije. Kako i neće kada ga je bio užitak gledati.

Drugo mjesto pripada Kobeju Bryantu. A što drugo i očekivati, ipak je ovo bila zadnja sezona jedne istinske legende, jednog uzora i borca. Uz sve silne ispraćaje koje dobio tijekom sezone navijači su mu odali počast i kupovanjem njegovih dresova. Vjerujemo da su neki koji već imaju 2-3 njegova dresa požurili kupiti i zadnji primjerak dresa s brojem 24, na kojem stoji Bryant.

Treće mjesto zauzeo je LeBron James. LeBron kao LeBron uvijek je u svemu pri vrhu. Standardno kao i svake sezone tu su all-around brojke, nekoliko kontroverznih izjava i djela zbog kojih ga ili volimo ili mrzimo. Uglavnom njegova popularnost nikada ne opada te će vjerojatno do kraja karijere biti i više nego popularan. Vjerujemo da pola Clevelanda nosi njegov dres te čekaju da im samoprozvani „King“donese prsten u njihov grad.

No ipak najveća priča ove ljestvice je Kristaps Porzingis. Vratimo se malo manje od godinu dana unatrag i sjetimo se noći kada je on izabran. Navijači Knicksa su ga dočekali zvižducima i s gomilom nepovjerenja u „žgoljavog“ Latvijca. On je im je za taj „predivni“ doček uzvratio kao drugi najbolji rookie sezone te kao siguran vođa njihovog kluba u budućnosti. Nakon odličnih igara, njegova popularnost je porasla te je već kao rookie završio na četvrtom mjestu po prodaji.

Peti je Kevin Durant. Prema mnogima najbolji napadač lige te povratnik nakon ozlijede je glavna pokretačka snaga Thundera. Dio je i najboljeg dueta lige s Russellom Westbrookom. Popularni Durantula je ovo ljeto i slobodan igrač. Tko zna možda ga iduće godine budemo vidjeli na prvom mjestu, ali u dresu nekog drugog kluba.

Latest Posts

NE PROPUSTITE