Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Najveæe pojaèanje 76ersa izvan parketa još barem mjesec dana

Philadelphia 76ersi tijekom ljeta napravili su veliku razmjenu igraèa u kojoj su u svoje redove doveli po mnogima jednog od dva najbolja centra NBA lige danas, Andrewa Bynum. On je pak ozlijeðen te još nije zaigrao u dresu Sixersa, niti æe uskoro.

Bynum je poznat kao igraè koji ima problema s ozljedama koljena, no prošle je sezone odigrao 60 od 66 utakmica regularnog dijela te je izgledalo kako su ti problemi iza njega. Ipak, mjesec dana prije poèetka ove NBA sezone došlo je do nove ozljede koljena i od tada Bynum nije “u pogonu”.

Nadali su se iz Sixersa da bi Bynum mogao biti spreman za poèetak sezone, no taj je dan prošao, a od Bynuma ni traga. Oèito se podvrgnuo detaljnijim pregledima te je danas iz redova Sixersa objavljeno kako æe ovaj centar sigurno propustiti sljedeæih 5 tjedana, i sve je izglednije da ove kalendarske godine neæe upisati debi za Philadelphiju.

25-godišnji Bynum svake je sezone podizao svoje brojke, a prošle sezone one su iznosile 18,7 poena i 11,8 skokova. Dolaskom u 76erse trebao je postati voða ekipe i kamen temeljac u izgradnji ekipe koja æe se boriti za najviše domete, no za sada je to sve odgoðeno. Philadelphia je na omjeru od 4 pobjede i 2 poraza, no i više je nego oèito da bez Bynuma nemaju dovoljno snage nositi se s najboljim momèadima lige. Kako æe to izgledati kada se on vrati preostaje nam za vidjeti, nadamo se samo da se taj datum neæe još i više udaljavati.

Latest Posts

NE PROPUSTITE