Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nakon Kidda i Nash progovorio o Draženu Petroviæu

Zvijezda Phoenix Sunsa, Steve Nash je poslije utakmice protiv Clippersa prije dva tjedna dao kratki intervju u kojemu je spomenuo svoje mišljenje o Hrvatskoj, Draženu Petroviæu i Luki Modriæu.

Ekipa s portala Croatian Soccer Report napravila je ovaj intervju te nas tako podsjetila da se sadašnji velikani NBA lige još uvijek dobro sjeæaju Dražena Petroviæa i onoga što je on predstavljao u NBA ligi. Nash je tako, kao i svi ostali, istaknuo Petroviæevu nevjerojatnu želju za treniranjem, napredovanjem i pobjeðivanjem. “Dražen je bio jedan od najveæih europski igraèa, stvarno je šteta to što mu se dogodilo. Svima je žao zbog toga jer je on bio tip koji se borio svaki dan kako bi napredovao i imao je nevjerojatnu strast za igrom”, izjavio je Nash.

Osim o Petroviæu, Nash se nakratko dotaknuo i Hrvatske u kojoj još nije bio te je kao veliki obožavatelj nogomet nekoliko rijeèi rekao i o ponajboljem hrvatskom nogometašu, Luki Modriæu. Cijeli intervju možete pogledati ispod ove vijesti.

Prije Nasha još je jedan legendarni razigravaè, Jason Kidd progovorio o Draženu Petroviæu. Njegove misli možete proèitati i èuti ovdje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE