Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nakon Wadea i Bosh zbog ozljede propušta London

U petak je, dan nakon što je isto uèinio i njegov klupski suigraè Dwyane Wade, krilni košarkaš Miamija Chris Bosh objavio da zbog ozljede neæe konkurirati za amerièku olimpijsku reprezentaciju.

Zbog istegnuæa mišiæa trbušnog zida Bosh je propustio nekoliko utakmica u doigravanju NBA lige, a nakon osvajanja naslova s Heatom potreban mu je odmor kako bi u potpunosti sanirao ozljedu. Dan ranije zbog ozljede, ali koljena, odustao je od Londona i Dwyane Wade.

Vijest o Boshovu povlaèenju iz reprezentacije prenio je njegov agent Henry Thomas.

“Radi se o vrlo ozbiljnoj ozljedi. On je pod odreðenim okolnostima želio pomoæi momèadi u borbi za naslov i samo zato je igrao nedovoljno oporavljen. Još ga dosta boli i smeta taj problem, a moglo bi postati zabrinjavajuæe ukoliko se dobro ne odmori i potpuno zalijeèi. Takve stvari mogu postati kroniène”, izjavio je Thomas koji je o Boshovoj odluci obavijestio nadležne u Amerièkom košarkaškom savezu.

Bez Wadea i Bosha ostalo je 16 košarkaša na raspolaganju izborniku Mikeu Krzyzewskom, a na Igre æe putovati nih 12. Konaèan roster Amerikanaca trebao bi biti objavljen 7. srpnja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE