Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nash, Gay i Gortat gledaju prema Europi

Svakoga dana doznajemo o novim igraèima koji bi rado zaigrali košarku izvan NBA lige ukoliko se lockout nastavi i odgodi poèetak sezone ili pak cijelu sljedeæu sezonu.

Jedan od tih igraèa je i Steve Nash koji je u razgovoru za Arizona Republic izjavio kako bi volio zaigrati s ove strane Atlantika. Dodao je još kako je pomalo zabrinut zbog moguæeg prelaska jer ima djecu kojoj bi ta promjena mogla biti teška. No izgleda da je Nash vrlo zainteresiran za dolazak jer je i njegov agent izjavio kako je on spreman za prelazak.

Nashov suigraè Marcin Gortat takoðer bi volio zaigrati u nekoj drugoj ekipi tijekom lockouta, a veæ postoje i izvještaji prema kojima je on potpisao ugovor za rusku ekipu Spartak Saint Petersburg. Gortat je prošle sezone pristigao u Phoenix nakon razmjene s Orlandom te je u 55 odigranih utakmica za Sunse prosjeèno postizao 13 poena i 9,3 skoka po utakmici.

Zvijezda Memphis Grizzliesa koja je zbog ozljede propustila doigravanje, Rudy Gay takoðer je otvoren za opciju prelaska u neku prekooceansku ekipu. To je potvrdio na svom Twitter profilu porukom “Zasigurno bih prešao ukoliko bi se lockout odužio.” Gay æe morati biti oprezan ukoliko bi igrao košarku u nekoj drugoj ekipi jer bi neka ozbiljnija ozljeda mogla ugroziti njegov petogodišnji ugovor s Memphisom vrijedan 82 milijuna dolara potpisan prije poèetka prošle sezone.

Španjolski mediji takoðer se bave ovom tematikom te istražuju koga bi Real Madrid mogao dovesti u svoje redove. AS.com izvještava kako su Jamal Crawford, Saša Pavloviæ, Mo Evans, Anthony Parker i Andres Nocioni meðu najzanimljivijim dostupnim igraèima koje bi Real htio vidjeti u svojim redovima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE