Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nash: Jednoga æu dana biti premijer

Prije nekoliko dana je u Americi procurila vijest o tome da bi Steve Nash prijevremeno mogao napustiti NBA ligu, objesiti košarkaške tenisice o klin i posvetiti se politici.

No, Steve je veæ u sljedeæem susretu protiv Spursa obznanio javnost i u najveæoj mjeri navijaèe Sunsa da ih neæe pustiti na cjedilu te da æe odraditi u najmanju ruku još ovu sezonu.

“Naravno, jednog æu dana biti premijer”, prokomentirao je tu novonastalu laž Nash i dobro nasmijao sve prisutne novinare na utakmici. Tijekom poluvremena iste utakmice, odjel Sunsa zadužen za odnose s javnošæu izdao je priopæenje u kojem navode kako je cijela prièa lažna i da Nash nema namjeru tako brzo okonèati košarkašku karijeru.

Phoenix New Times je usprkos tome pokušao nastaviti ‘prodavati’ prièi i dalje. No, da u prièi ima nekakve istine zasigurno bi svi vodeæi amerièki mediji dublje istražili ovu prièu i svi bi veæ više znali o tome.

Buduæi da do toga nije došlo, možemo u miru nastaviti diviti se ovom košarkaškom velemajstoru koji æe nas svojim potezima na terenu oduševljavati i nakon 15.11.

Na kraju se postavlja samo jedno pitanje, je li ova prièa nastala kao neslana šala ili je napisana samo kako bi se poveæala èitanost jednih lokalnih novina.

Za kraj možemo dodati da je Steve Nash u svojoj bogatoj karijeri, koja traje veæ 14 godina u ligi NBA,  sedam puta bio izabran na All-Star, dva puta odnio titulu najkorisnijeg igraèa lige i tri puta biran u najbolju petorku NBA. A za ovu sezonu æe mu njegovi poslodavci otežati bankovni raèun za nešto više od 10 milijuna dolara, bi li se doista samo tako odrekao tih novaca za godinu dana duže politièke karijere?

Latest Posts

NE PROPUSTITE