Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nash: Neæu loviti naslov, ostajem u Phoenixu

Steve Nash je gotovo sasvim siguran da æe ostati u Sunsima i da ga Phoenix neæe mijenjati u sljedeæih nekoliko sati, koliko je još do isteka ovogodišnjeg prijelaznog roka.

“Svi ostali se više brinu o mojoj buduænosti nego ja”, izjavio je Nash. “Ima toliko prièa o tome gdje æu nastaviti karijeru da mi je to veæ postalo naporno.”

Iako Nash ima veæ 38 godina, još uvijek igra odlièno. Vodeæi je dodavaè lige s 11 asistencija po utakmici. Ali unatoè odliènim igrama Nasha, Sunsi su daleko od ulaska u doigravanje.

Nash neæe tražiti da ga Sunsi pošalju u neki drugi klub i nije željan igrati za neki drugi konkurentan klub.

“Ako dobijem šansu da se borim za prsten, to bi bilo odlièno”, rekao je Nash. “Ali ako ne dobijem tu šansu, postoji još puno nagrada koje mogu osvojiti. Volio bih osvojiti naslov, ali ne pod svaku cijenu. Neæu samo loviti naslov. Osjeæam vjernost prema suigraèima i navijaèima. Možda æe biti vrijeme kada æu napustiti Sunse, a možda i neæe.

Nashu je u prvom planu ponovo potpisati za Sunse ovo ljeto kada mu istekne ugovor, iako smo sigurno ni da mu nitko od navijaèa Sunsa neæe zamjeriti ukoliko odluèi napustiti ekipu i osvojiti naslov prvaka u dresu neke druge ekipe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE