Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nash: Nemamo razloga za paniku, bit æemo pravi

Predsezona je poražavajuæe završila za Los Angeles Lakerse, jednog od favorita nadolazeæe NBA sezona koja starta u utorak, a te æe veèeri Lakersi igrati protiv Dallasa.

Lakersi su, naime, jedina momèad u cijeloj ligi koja u predsezoni nije dobila niti jednu jedinu utakmicu. Osam utakmica su odigrali i osam puta gubili. Istina, na veæini nije igralo ovoljetno pojaèanje Dwight Howard, nekoliko je propustio i Kobe Bryant, ali poraz do poraza su sve samo ne dobra najava onoga što uskoro poèinje.

Jedno od pojaèanja L.A. Lakersa je ovog ljeta postao i sjajni 38-godišnji Steve Nash koji, istina, zbog godina ne može na parketu sve izvoditi sjajno kao nekada. No, Nash se ne boji za svoju novu momèad.

“Nije lijepo izgubiti toliki broj utakmica, ali predsezona stvarno ništa ne znaèi. Sve je ovo bila samo priprema za sezonu. Mislim da smo dobro i naporno radili, a to što nisu bili bolji rezultati postoje mnogi razlozi”,rekao je Nash i nastavio:

“Moramo popraviti napadaèku igru. Obranu smo, mislim, dobro odraðivali. Ali, nema straha niti panike. Naši navijaèi ne trebaju imati strah. Bit æemo pravi kada bude pravo vrijeme”, završio je Kanaðanin.

Latest Posts

NE PROPUSTITE