Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nash ostaje u Sunsima

Steve Nash je izjavio kako nema namjeru zatražiti trade prije kraja prijelaznog roka 15. ožujka. U obrazloženju svog stava je na neki naèin i poslao poruku mnogim zvijezdama NBA lige, koje su tražile ili trenutno traže trade u drugi, konkurentniji klub.

„Nije da nisam svjestan moguænosti igranja u klubu koji kandidira za naslov, meðutim u isto vrijeme u poziciji u kojoj se nalazim osjeæam i odreðenu lojalnost prema sadašnjem klubu…“, rekao je 38-godišnji Nash, i nastavio: „Osjeæam dužnost prema svojim igraèima da ostanem. Želim se boriti za njih i vidjeti koliko dobri možemo biti.“

Nash i u svojoj 16. sezoni u NBA-u igra na izuzetno visokoj razini. Trenutno je prvi asistent lige sa 10,9 asistencija po utakmici, dok k tome dodaje i 14,5 poena uz visokih 55% ubaèaja iz igre.

Premda je i uprava Sunsa veæ izjavila kako neæe koèiti Nasha u eventualnoj želji za odlaskom u konkurentniji klub, ovaj sjajni veteran je i ovom izjavom pokazao lojalnost svom klubu kakva se sve rjeðe viða meðu NBA zvijezdama.

Nakon ovih izjava nam najvjerojatnije jedino preostaje pratiti Nasha i Sunse u pokušaju lovljenja osme pozicije na zapadu, dok æe zanimljivo biti vidjeti što æe se sa bivšim dvostrukim MVP-jem dogaðati ovog ljeta kada postaje nezaštiæeni slobodan igraè.

Latest Posts

NE PROPUSTITE