Saturday, December 9, 2023

ZADNJE OBJAVE

Nash: Znam da me zbog ovoga mnogi mrze u Phoenixu

U srijedu je 38-godišnji Steve Nash službeno predstavljen u svom novom klubu – Los Angeles Lakersima. Smješkao se fotoreporterima pokazujuæi svoj novi dres s brojem 10.

“Biti ovdje je nešto stvarno posebno, ali i iznenaðujuæe za mene. Ovaj dres je ipak nešto posebno. Bio je poseban i dok sam igrao protiv ljudi koji su nosili taj dres”, rekao je Nash i dodao:

“Ovo je uvijek bila liga velikih iznenaðenja. Nikada ne bi rekao da æu igrati èak 19 godina, kao što nikada ne bih rekao da æu biti ovdje u Los Angelesu”, rekao je èovjek koji je svih tih 19 godina, u Dallasu i Phoenixu, zapravo za prvi cilj imao srušiti Lakerse.

“Znam da me zbog ovog transfera mnogi mrze u Phoenixu. Zadnjih desetljeæa su Lakersi klub koji se mrzi u Phoenixu. No, mislim da sam igrao dovoljno dugo u ligi da sada mogu izabrati ono što je najbolje za moju obitelj i mene. Isto tako, uvijek sam u Phoenixu davao cijelog sebe i bio dio tog kluba. Makar, prvenstveno, ipak èinim sve da ne razoèaram svoju obitelj i njima želim priuštiti ono najbolje. Ovo je bila najbolja opcija i ako se netko u svemu vidi povrijeðenim iskreno mi je žao.”

O novom klubu je poruèio:

“Plan je jasan i vrlo intrigantan. Nadam se lijepim danima u Lakersima”, poruèio je Nash.

Latest Posts

NE PROPUSTITE