Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nastavak èudnih trenerskih poteza Skilesa

Scott Skiles, 45-godišnji trener Milwaukeea Bucksa, nastavlja skupljati sve više “neprijatelja” svojim radom u ovoj NBA momèadi.

Nekadašnji uspješni NBA košarkaš oèigledno nije ljubitelj košarke Hrvata Roka Ukiæa, pa ga je tako neshvatljivo poèeo ostavljati na klupi i daleko od parketa nakon što je splitski košarkaš odigrao najbolju utakmicu u dresu Milwaukeeja.

Protiv nekadašnjeg kluba Toronta je Ukiæ 9. prosinca ubacio 17 poena uz èetiri asistencije i dva skoka. U prvoj sljedeæoj utakmici je Ukiæ dobio mizernih šest minuta, a nakon toga više niti sekunde. Prošlo je odtad sedam utakmica.

U ponedjeljak je Milwaukee poražen kod Charlotte 94-84, a cijelo drugo poluvrijeme Skiles je odluèio igrati bez nominalno dva najbolja igraèa, èlana Dream Teama iz Pekinga Michaela Redda i nekada prvog izbora drafta Andrewa Boguta.

Na poluvremenu je Milwaukee gubio 56-34 i unatoè tome što su se u nastavku poèeli vraæati “u igru“, Skiles nije pružio novu priliku ovom dvojcu.

Što reæi? U sedamnaest utakmica smo imali omjer 4-13, sad imamo 4-14. I? Svi valjda moraju imati dio krivice u tome” rekao je tek Skiles nakon utakmice.

Istina je da se Redd i Bogut nisu proslavili u ono malo vremena što su igrali. Redd je imao šut 0-4, Bogut 1-6, ali…

“Ništa me ne može iznenaditi u našoj momèadi” rekao je Bogut, a Redd je dodao:

“Ja sam natjecatelj i borac za pobjede. Nažalost, u ponedjeljak nisam imao moguænosti to pokazati.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE