Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nastavljaju se problemi Josha Howarda

Prema izvorima iz njegovog bivšeg kluba, Josh Howard je propustio utakmicu protiv Washington Wizardsa koja je igrana 20. sijeènja zbog mamurluka.

Iako je tada iz kluba objavljeno da je tu utakmicu propusto zbog trbušnih problema (što je vjerojatno i imao), naknadno su se pojavile informacije da je veèer prije navedene utakmice bio na zabavi i da sljedeæi dan nije bio u stanju doæi na jutarnji trening i veèernju utakmicu.

Podsjetimo, prošli tjedan su Dallas Mavericksi i Washington Wizardsi obavili razmjenu igraèa u kojoj je Howard prešao u Wizardse i možda je baš taj dogaðaj bio kljuèan da se Mavericksi odreknu jednog od glavnih igraèa koji ih je vodio do NBA finala u sezoni 2005/2006 i najboljeg omjera u regularnom dijelu u sezoni 2006/2007.

Sam Howard dogaðaj prvo nije želio komentirati, a zatim je poslao kratku poruku u kojoj navodi da ne želi komentirati laži i da æe se njegovi odvjetnici pozabaviti time. Inaèe može se reæi da je ovo samo šlag na torti svih gluposti koje je Howard napravio (poèevši od priznanja da puši marihuanu u radio emisiji,  preko dijeljenja pozivnica za roðendansku zabavu nakon kljuènog poraza u doigravanju protiv New Orleans Hornetsa, uhiæenja zbog sudjelovanja u uliènim utrkama pa do snimke na kojoj podcjenjuje Amerièku himnu izjavom da je on crnac i da on ne slavi ta sr*** na jednoj dobrotvornoj utakmici).

Za kraj možemo reæi da su se i ozljede vezale na sve probleme koje je imao proteklih sezona i da æe se ovo talentirano krilo morati znatno potruditi da vrati staru formu i povjerenje njegovog sadašnjeg ili nekog drugog kluba do kraja ove sezone (Wizardsi imaju opciju da mu ne produže ugovor težak  11 mil.$. koji istjeèe na kraju sljedeæe sezone).

Latest Posts

NE PROPUSTITE