Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nastavljen sudski postupak za Kobea Bryanta

Sudac na kalifornijskom sudu odluèio je da Maria Jimenez, bivša domaæica amerièke košarkaške NBA zvijezde Kobea Bryanta, smije nastaviti sudsku tužbu protiv košarkaša LA Lakersa i njegove supruge.

Bivša domaæica obitelji Bryant pokrenula je sudsku tužbu jer se, obavljajuæi posao u njihovom domu, osjeæala ”maltretirana i ponižavana”. Maria Jimenez, tvrdila je da ju je Bryantova supruga ”muèila, maltretirala i ponižavala pred Kobeom, njihovom djecom i ostalima”. Osim toga, braèni par Bryant nije joj podmirio zdravstveno osiguranje, što joj je bilo obeæano kada je dobila posao. Domaæica tvrdi da toga nije bila niti svjesna sve dok se nije razboljela i potražila lijeènièku pomoæ.

Maria Jimenez dobila je posao u domu Bryantovih u rujnu 2007. godine, a posao je napustila u ožujku 2008. godine. Domaæica tvrdi da je Vanessa Bryant od samih poèetaka njenog rada bila vrlo gruba prema njoj i žestoko je verbalno napadala, nazivajuæi je ”lijenom, sporom, mutavom i lažljivicom”, te je na nju èesto vikala i ponašala se jako ružno.

Sudac u procesu Kirk Nakamura odbacio je toèku optužnice za nanošenje duševne boli bivšoj spremaèici. Sudac je napomenuo da Maria Jimenez ne može tužiti Bryantove za narušavanje privatnosti, buduæi da je znala za video – kamere u domu Bryantovih.

Isto tako, sudac je obznanio da Kobe i Vanessa Bryant mogu uzvratiti tužbom protiv bivše domaæice jer je ova prekršila dogovor s obitelji o tome da ne smije govoriti novinarima o obitelji Bryant.

Latest Posts

NE PROPUSTITE