Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nate McMillan produžio ugovor s Portlandom

Trener Portland Trail Blazersa Nate McMillan juèer je potpisao produženje ugovora za sljedeæe dvije godine. Do potpisa na novi ugovor došlo je neposredno prije utakmice Portlanda u Miamiju.

McMillan je Porland doveo do doigravanja dva puta, a u poziciji je da to isto uèini i ove sezone; trenutaèno Trail Blazers drže šesto mjesto na Zapadu.

Nisam puno razmišljao o mom statusu, osim kada su mi bila postavljena pitanja o tome. Ali drago mi je da je to gotovo jer sigurno da sam se nadao ostanku u Portlandu½ izjavio je McMillan.

McMillan je trenirao Portland u nepredviðenim okolnostima, kao što su veliki problemi sa ozljedama igraèa, posebno prošle sezone. Prije Portlanda pet je godina bio trener u Seattle SuperSonics.

U posljednjih nekoliko godina Nate je ostvario neke neoèekivane uspjehe i produženje njegovog ugovora bio je najveæi prioritet franšize i mene osobno“ rekao je glavni menadžer kluba Rich Cho.

McMillan je takoðer izjavio da je vlasnik kluba Paul Allen istupio sa ponudom u utorak ujutro iako su obje strane imale u planu da ozbiljni razgovori o produženju ugovora nastupe tek završetkom sezone. Trener Portlanda nije puno razmišljao, istoga dana potvrdio je da pristaje na novi ugovor.

Zadovoljan sam što je to iza mene. Sada se mogu usredotoèiti na ekipu i buduænost“ rekao je McMillan.

Latest Posts

NE PROPUSTITE