Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nate Robinson blizu potpisa s Warriorsima

Golden State Warriorsi blizu su potpisivanja jednogodišnje suradnje sa Nateom Robinsonom koji bi se nakon potpisa u srijedu ekipi trebao prikljuèiti u petak u Los Angelesu. Robinson bi za godinu dana trebao zaraditi milijun amerièkih dolara.

Šuter zarobljen u tijelu playmakera na prosjeku je od 11,3 poena po susretu tijekom svoje šestogodišnje NBA karijere. Prošlu godinu zapoèeo je u Bostonu gdje je u 55 odigranih utakmica bilježio 7,1 poen po susretu u 18 minuta provedenih na terenu, dok je nakon tradea završio u Oklahomi gdje se nije uspio nametnuti.

Curry i Ellis su neprikosnoveni bekovski duo u Warriorsima, dok se od Natea oèekuje da unese energiju i doprinos sa klupe. Za ulaz u rotaciju bitku æe voditi sa Klayom Thompsonom i i Ishmaelom Smithom a veæu minutažu mogle bi mu donijeti i èeste ozljede zgloba Curryja.

Podsjetimo, rijeè je o vrlo atraktivnom igraèu koji je usprkos svojoj visini bivši prvak natjecanja u zakucavanjima te navijaèi Warriorsa mogu oèekivati poneki fenomenalan potez od njega.

Latest Posts

NE PROPUSTITE