Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nate Robinson izrazio želju za povratkom u Bullse

Američki košarkaš Nate Robinson javno je izrazio želju za povratkom u najjaču košarkašku ligu svijeta.

Aktualni član momčadi Guaros de Lara iz Venezuele na Instagramu se očitovao kako je spreman biti dio bilo koje ekipe u NBA-u kao opcija s klupe, no posebno je naglasio momčad u kojoj je pružao možda i najbolje partije svoje karijere – Chicago Bullse. Tako je jučer objavio isječke svojih akcija iz odlične utakmice protiv Knicksa u sezoni 2012./13 uz direktnu poruku.

“Znam da bi mnogim ekipama dobro došli koševi s klupe, no ono što je najvažnije, dobrro znam da bi Chicago Bullsima dobro došlo malo truda poput ovoga”, stoji u poruci priloženoj uz videoisječak.

33-godišnji veteran u NBA je draftan davne 2005. godine od strane New York Knicksa, a do danas je promijenio čitavu lepezu klubova.

U NBA-u je nosio dresove Knicksa, Celtica, Thundera, Warriorsa, Bullsa, Nuggetsa, Clippersa i Pelicansa, nakon toga je imao kratke epizode u Hapoel Tel Avivu i Delaware 87ersima u NBA G ligi, a sada za kruh zarađuje u Venezueli. Kroz karijeru je zabilježio prosjek od 11 koševa, 2,3 skoka i 3 asistencije po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE