Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Navijačima Knicksa je dosta

Navijači New York Knicksa su konačno odlučili iskazati svoje nezadovoljstvo smjerom u kojem je krenula momčad za koju navijaju. Nije samo stvar u lošem omjeru pobjeda i poraza (21-40), već i o načinu na koji Knicksi igraju; potpuno bezvoljno, neorganizirano i bez pobjedničkog mentaliteta.

Ovo nije samo opaska vanjskih promatrača, nego su glavni igrači Carmelo Anthony, Tyson Chandler i J. R. Smith i sami davali slične izjave u posljednjim danima. Nedavno je Metta World Peace napustio njihove redove, što puno govori o jednoj organizaciji ukoliko je previše kaotična čak i za Mettin ukus. Situacija postaje još gora kada se pogleda da se radi o drugoj najskupljoj momčadi u NBA ligi koja će na plaće potrošiti gotovo 88 milijuna dolara.

Navijači najviše krive vlasnika Kevina Dolana te organiziraju protest protiv njega koji bi se trebao održati 19. ožujka ispred Madison Square Gardena prije utakmice protiv Indiana Pacersa. Organizatori su protest nazvali “KF4L Rally” i promiču ga putem društvenih mreža. U izjavi puštenoj u javnost su objasnili glavne razloge zbog kojih su se odlučili na ovakav korak: “Dolanov neuspjeh da dopusti ljudima s košarkaškim znanjem moć i autonomiju u donošenju odluka vezanih uz košarku, njegovo inzistiranje na mišljenju njegovih košarkaških stručnjaka, loše vođenje pregovora i preplaćivanje igrača.”

U zaključku izjave organizatori su nadodali: “Razumijemo da Dolan neće prodati franšizu. Razumijemo da takva promjena neće doći. Samo želimo da se čuju naši glasovi. Želimo podsjetiti Dolana i NBA da su naši glasovi važni. Kupujemo ulaznice, dresove itd. Frustrirani smo, umorni. Želimo bolje.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE