Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Navijaèi Clevelanda žele platiti kaznu vlasnika

Apsolutno cijeli grad Cleveland u ovom trenutku, a tako æe biti i ubuduæe, mrzi LeBrona Jamesa, koji je još donedavno bio njihova košarkaška ikona i veliki junak.

Sve se promijenilo toèno prije sedam dana kada je LeBron James, jedan od najboljih košarkaša današnjice, uživo na televizijskoj postaji ESPN obznanio da odlazi iz Cavaliersa, te nastavlja karijeru u Miami Heatu.

Navijaèi su palili njegove postere, pogrdno ga oslovljavali. Odrekli su ga se svi, a vlasnik kluba Dan Gilbert je napisao pismo Jamesu prepuno gorèine, ljutnje i negativnog naboja.

Kao što znate, naš bivši junak, koji je odrastao u regiji koju je napustio, više nije košarkaš Clevelanda“, zapoèinje Gilbert pismo kroz koje svog dojuèerašnjeg najboljeg košarkaša etiketira kao “narcisoidnog”, “kukavièkog” i “samopromotorskog” èovjeka koji je svoju odluku obznanio u TV-specijalu što je nešto što “ne pamti povijest sporta i vjerojatno povijest zabave.”

U nastavku pisma Gilbert nastavlja napadati Jamesa, a vodstvo NBA lige je odluèilo kazniti vlasnika kluba sa 100.000 amerièkih dolara zbog takvog izljeva bijesa.

Koliko zajedništvo vlada u Clevelandu najbolje govori podatak da su se navijaèi Cavsa udružili, te da su odluèili zajednièkom akcijom skupiti novce za plaæanje kazne vlasniku kluba.

Latest Posts

NE PROPUSTITE