Wednesday, October 5, 2022

ZADNJE OBJAVE

NBA-Croatia Facebook: Više od 2000 obožavatelja

Hrvatski NBA portal iz dana u dan nadmašuje oèekivanja uredništva u svakom pogledu. Reputacija portala raste, i sve èešæe se cijene upisi koji svakodnevno obavještavaju ljubitelje košarke s ove strane Atlantika. Naš rad je prepoznat što potvrðuju i razne statistike na internetskim stranicama.

- Advertisement -

Novu pohvalu, odnosno novo priznanje smo dobili kada smo u kratkom vremenu skupili više od 2000 obožavatelja na našoj Facebook web-stranici. Ovim putem se zahvaljujemo svima koji nas i dalje redovno prate i èitaju.

Facebook je poznata kao najpopularnija internetska mreža na svijetu i to je dodatna inspiracija za sve ljude koji se trude da sa zajednièkim snagama zadržimo portal u današnjem teškom Internetskom vremenu.

I dalje æe svi ljubitelji na Facebooku biti obaviještavani o dogaðajima preko Bare, a isto tako æe na jednom mjestu imati sve upise sa naše stranice.

- Advertisement -

Za kraj možemo pozvati sve one koji su veæ dio facebook populacije da se pridruže našoj FB Fan Page stranici i da zajedno sa više od 2000 ljudi komentiraju naše upise.

Statistika NBA-Croatia facebook stranice (13.3.2010):

Latest Posts

NE PROPUSTITE