Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

NBA-Croatia Facebook: Više od 2000 obožavatelja

Hrvatski NBA portal iz dana u dan nadmašuje oèekivanja uredništva u svakom pogledu. Reputacija portala raste, i sve èešæe se cijene upisi koji svakodnevno obavještavaju ljubitelje košarke s ove strane Atlantika. Naš rad je prepoznat što potvrðuju i razne statistike na internetskim stranicama.

Novu pohvalu, odnosno novo priznanje smo dobili kada smo u kratkom vremenu skupili više od 2000 obožavatelja na našoj Facebook web-stranici. Ovim putem se zahvaljujemo svima koji nas i dalje redovno prate i èitaju.

Facebook je poznata kao najpopularnija internetska mreža na svijetu i to je dodatna inspiracija za sve ljude koji se trude da sa zajednièkim snagama zadržimo portal u današnjem teškom Internetskom vremenu.

I dalje æe svi ljubitelji na Facebooku biti obaviještavani o dogaðajima preko Bare, a isto tako æe na jednom mjestu imati sve upise sa naše stranice.

Za kraj možemo pozvati sve one koji su veæ dio facebook populacije da se pridruže našoj FB Fan Page stranici i da zajedno sa više od 2000 ljudi komentiraju naše upise.

Statistika NBA-Croatia facebook stranice (13.3.2010):

Latest Posts

NE PROPUSTITE