Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

NBA-Croatia Unibet kladionica: Osvojite 100€

Od sutra nas oèekuje nova sezona virtualnog klaðenja u kojoj æe svi naši korisnici imati moguænost pokazati svoje sposobnosti prognoziranja rezultata, a najspretniji æe uz to biti i nagraðeni.

NBA-Croatia Unibet Kladionica (link):
Zahvaljujuæi našem vjernom sponzoru i ove godine æemo svim ljubiteljima NBA-a, klaðenja i zabave priuštiti drugu sezonu našeg virtualnog klaðenja. Ipak stvar neæe biti ista kao prošle godine, veæ puno bolja, zanimljivija i bogatija.

Svi registrirani korisnici æe se moæi kladiti na sve NBA parove, prema vrlo jednostavnom pravilu. Cilj je izabrati pobjednika ponuðenog para koji æe se odluèiti nakon regularnih 48 minuta ili nakon produžetaka. Ukoliko je pobjednik pogoðen dobiva se jedan bod, ukoliko nije, jedan bod se gubi što je razlika u pravilima u odnosu na prošlu sezonu gdje nije bilo kaznenih bodova.  No da stvar bude zanimljivija dnevno æemo vam u ponudi dati i bonus par(ove), koji æe biti sivo osjenèani, a to æe znaèiti da oni nose 5 bodova ukoliko budu uspješno pogoðeni odnosno -5 ukoliko budu promašeni. Svi posjetitelji naše Kladionice moæi æe pratiti statistiku klaðenja, te isto tako èitati prognoze i savjete naših prognozera.

Za kraj naravno moramo spomenuti i o kakvim nagradama je rijeè. Nakon svakog mjeseca pet najboljih prognozera æe raspodijeliti nagradni fond u iznosu od 150 eura i to prvo mjesto 50 eura, drugo 40, treæe 30, èetvrto 20 i peto 10 eura. Onaj koji æe dominirati tijekom cijele sezone i na kraju regularnog dijela imati najviše bodova bit æe nagraðen sa 100 eura na njegov Unibet raèun.

Svi koji još nemate otvoren Unibet raèun to napravite putem oglasa na našoj stranici!

Latest Posts

NE PROPUSTITE