Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

NBA draft 2009: Hasheem Thabeet

Hasheem Thabeet, div iz Tanzanije ove godine je poèeo rušiti rekorde i baš kad se mislilo da æe svoju momèad odvesti u finale završnice u NCAA, bol u ramenu je bila prevelika prepreka. Taj 218 centimetara visoki košarkaš odlièno se snalazi pod košem, a jedna od glavnih vrlina mu je zatvaranje reketa.

Mogli bi ga nazvati alfom i omegom Conneticuta u prošloj sezoni. Naime, bez njegove prisutnosti te fantastiènih blokada njegova momèad ne bi dogurala tako daleko. On je Big Man sa sposobnošæu pretèavanja protivnièkih centara. Segment na kojem bi trebao više raditi je gornji dio tijela,ali ne sumnjajuæi u NBA trenere on æe to vrlo brzo popraviti.

NBA Skauti  ga usporeðuju sa novim Dikembe Mutombom, uz to govori i 5 jezika i par afrièkih dijalekata tako da su jako slièni i na tom podruèju. Mladi centar je u prosjeku bilježio 13.6 koševa, 10.8 skokova i 4.2 blokade po susretu.

Predviðanje: Siguran je meðu prvih pet  izbora, ali trenutno se kao glavna opcija spominju Memphis Grizlliesi, koji biraju drugi.

HASHEEM THABEET  #34

Datum roðenja:
16.2.87
Pozicija: Center
Sveuèilište: Connecticut, Junior
Visina: 218cm
Težina: 121kg
Mjesto roðenja: Dar Es Salaam, Tanzanija
Srednja škola: Cypress Comm.

Latest Posts

NE PROPUSTITE