Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

NBA draft 2009: Jonny Flynn

Mladi i talentirani organizator igre oduševio je NBA skaute svojom igrom pick and rolla, a njegova košarkaška intelegencija je na visokom nivou. Rijeè je o brzom, eksplozivnom i skoènom košarkašku koji voli imati kontrolu lopte nad igrom i ne boji se izazova.

Dosta uèestalo se zna dogoditi da zakuca preko centra ili visokog krila sa njegovih 180 centimetara,što ga dodatno motivira. Obrana mu je takoðer jedna od jaèih strana gdje vrlo dobro predviða protivnièke akcije. Ove sezone je bio motor Syracusa gdje je kontolirao igru i bio pravi voða, a brojke su iznosile 17,4 koševa i 6,7 asistencija po susretu.

Slabija toèka mu je šut koji mora dodatno razviti jer æe imati velikih problema zabijati koševe preko visokih igraèa u NBA-u  kad budu ulazio u prodor. Amerièki struènjaci usporeðuju ga sa Damon Stoudamirom, ali za razliku od njega Flynn je dešnjak.

Predviðanja: Najviše se spominje Golden state jer nakon što je Baron Davis otišao nisu našli zamjenu na poziciji organizatora, tako da bi Flynn mogao biti jako neugodan u kombinaciji sa Monta Ellisom.

Jonny Flynn #10

Datum roðenja: 06.02.1989
Pozicija: Playmaker
Sveuèilište: Syracuse Sophomore(druga godina)
Visina: 180cm
Težina: 89 kg
Mjesto roðenja: Niagara Falls, NY
Srednja škola: Niagara Falls

[embed:http://www.youtube.com/watch?v=7U65I6UB9og]

Latest Posts

NE PROPUSTITE