Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

NBA draft 2009: Tyreke Evans

Tyreke Evans je igraè koji je još u prošloj sezoni zapeo za oèi NBA skautima. No, on se tada nije odluèio za prijavu na NBA izbor, zato mu u ovoj sezoni predviðaju izbor meðu deset najboljih igraèa.

194 centimetara visoki košarkaš, dobroga driblinga i velike kreativnosti ima najjaèe oružje u prodoru te ako nema rješenje dobro upošljava svoje suigraèe. Ponekada se diže na šuteve iz gotovo nemoguæih situacija, na prvi pogled njegova motorika šuta i nije najbolja ali ima dosta samopouzdanja u njega.

Jako ga se hvali jer bez obzira što je brz i snažan jako dobro rješava situacije u napadu i protivnièkim momèadima najèešæe ne odgovara njegov stil igre jer ga vrlo teško èitaju. U dresu Memphisa je u prošloj sezoni bilježio 17,1 koš, 5,4 skoka i 3,9 asistencije po utakmici.

Najveæi problem mu je šuterski rang, no na draft workoutovima posljednjih nekoliko dana se pokazalo da je i to popravio i mnogi klubovi bi ga htjeli vidjeti u svojim redovima.

NBA struènjaci ga usporeðuju sa Jamalom Crawfordom.

Predviðanja:
Uoèi drafta nije puno ekipa javno iskazalo puno želje za njegovim uslugama, ali sigurno je rijeè o igraèu, èije æe se ime izgovoriti meðu 10 najboljih igraèa.

Tyreke Evans #1

Datum roðenja: 19.09.1989
Pozicija: bek-šuter
Sveuèilište: University Memphis, Freshman
Visina: 194 cm
Težina: 100 kg
Mjesto roðenja: Chester, PA
Srednja škola: American Christian

[embed:http://www.youtube.com/watch?v=kf0XY8tmcOQ]

Latest Posts

NE PROPUSTITE