Saturday, February 4, 2023

ZADNJE OBJAVE

NBA igraèi oduševljeni skorašnjim poèetkom sezone

Juèer je došlo do privremenog dogovora izmeðu predstavnika NBA lige i igraèa koji æe ovog tjedna biti nadograðen i dan na glasanje igraèima i vlasnicima. Ukoliko obje strane prihvate dogovor nova æe NBA sezona zapoèeti za Božiæ.

- Advertisement -

Nakon što su doznali ove vijesti, brojni su NBA igraèi izrazili svoje oduševljenje. Najviše ih je svoja razmišljanja ostavilo na svojim Twitter profilima, a ovdje donosimo nekoliko najzanimljivijih.

Kevin Durant: “Ako je ovo istina, idem probuditi majku i baku te obuæi odijelo, staviti kapu Thundera i plakati.”

LeBron James: “Tek sam se probudio i vidim da smo postigli dogovor. Osjeæam se kao svoja djeca na Božiæ. Uzbuðen sam i zbog svih navijaèa koji su ostali strpljivi s nama.”

- Advertisement -

Blake Griffin: “Ovako su se sigurno osjeæali igraèi u filmu Space Jam kada im je Michael Jordan vratio njihove moæi preko one stare lopte.”

Andrew Bogut: “Bit æe teško skinuti tih dodatnih 15 kilograma koje sam dobio tijekom lockouta. Šalim se, naravno.”

Austin Daye: “Lockout je završen! Jedna èekam povratak u dvoranu i igranje. Previše sam uzbuðen za spavanje, idem malo šutirati u dvoranu.”

Carmelo Anthony: “Samo želim zahvaliti navijaèima za strpljenje i razumijevanje koje su pokazali kroz sve ovo. Drago mi je što im možemo vratiti košarku natrag.”

Ricky Rubio: “Vraæam se u Los Angeles da pokupim stvari i spreman sam postati igraè Timberwolvesa. San æe mi se ostvariti na Božiæ, hvala Djedu Božiènjaku.”

Kyrie Irving: “Putovanje sada poèinje. Previše sam uzbuðen.”

C.J. Miles: “Mislim da neæu spavati do 9. prosinca (kada bi trebali zapoèeti trening kampovi svih ekipa).”

Landry Fields: “I vraæamo se natrag. Pozitivna stvar je što se upravo smanjila stopa nezaposlenosti u Americi.”

Deron Williams: “Izgleda da se uskoro vraæam kuæi. Vrijeme provedeno u Istanbulu je bilo odlièno, zahvaljujem se na svemu.”

T.J. Ford: “Odigrat æu još nekoliko utakmica za KK Zagreb prije nego što se vratim u Ameriku.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE