Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

NBA igraèi oduševljeni skorašnjim poèetkom sezone

Juèer je došlo do privremenog dogovora izmeðu predstavnika NBA lige i igraèa koji æe ovog tjedna biti nadograðen i dan na glasanje igraèima i vlasnicima. Ukoliko obje strane prihvate dogovor nova æe NBA sezona zapoèeti za Božiæ.

Nakon što su doznali ove vijesti, brojni su NBA igraèi izrazili svoje oduševljenje. Najviše ih je svoja razmišljanja ostavilo na svojim Twitter profilima, a ovdje donosimo nekoliko najzanimljivijih.

Kevin Durant: “Ako je ovo istina, idem probuditi majku i baku te obuæi odijelo, staviti kapu Thundera i plakati.”

LeBron James: “Tek sam se probudio i vidim da smo postigli dogovor. Osjeæam se kao svoja djeca na Božiæ. Uzbuðen sam i zbog svih navijaèa koji su ostali strpljivi s nama.”

Blake Griffin: “Ovako su se sigurno osjeæali igraèi u filmu Space Jam kada im je Michael Jordan vratio njihove moæi preko one stare lopte.”

Andrew Bogut: “Bit æe teško skinuti tih dodatnih 15 kilograma koje sam dobio tijekom lockouta. Šalim se, naravno.”

Austin Daye: “Lockout je završen! Jedna èekam povratak u dvoranu i igranje. Previše sam uzbuðen za spavanje, idem malo šutirati u dvoranu.”

Carmelo Anthony: “Samo želim zahvaliti navijaèima za strpljenje i razumijevanje koje su pokazali kroz sve ovo. Drago mi je što im možemo vratiti košarku natrag.”

Ricky Rubio: “Vraæam se u Los Angeles da pokupim stvari i spreman sam postati igraè Timberwolvesa. San æe mi se ostvariti na Božiæ, hvala Djedu Božiènjaku.”

Kyrie Irving: “Putovanje sada poèinje. Previše sam uzbuðen.”

C.J. Miles: “Mislim da neæu spavati do 9. prosinca (kada bi trebali zapoèeti trening kampovi svih ekipa).”

Landry Fields: “I vraæamo se natrag. Pozitivna stvar je što se upravo smanjila stopa nezaposlenosti u Americi.”

Deron Williams: “Izgleda da se uskoro vraæam kuæi. Vrijeme provedeno u Istanbulu je bilo odlièno, zahvaljujem se na svemu.”

T.J. Ford: “Odigrat æu još nekoliko utakmica za KK Zagreb prije nego što se vratim u Ameriku.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE