Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

NBA liga kaznila vlasnika Clevelanda zbog pisma

Sa 100.000 amerièkih dolara je vodstvo NBA lige kaznilo Dana Gilberta, vlasnika Clevelanda, koji je sipao gorèinu nakon odluke o odlasku njihovog dosadašnjeg igraèa LeBrona Jamesa.

Nakon što je jedan od najboljih košarkaša današnjice odluèio nastaviti karijeru u Miamiju, te je time okrenuo leða svome dosadašnjem jedinom NBA klubu, Gilbert je napisao opširno pismo u kojem svako napisano slovo zraèi ogromnim razoèarenjem i ljutnjom.

Kao što znate, naš bivši junak, koji je odrastao u regiji koju je napustio, više nije košarkaš Clevelanda“, zapoèinje Gilbert pismo kroz koje svog dojuèerašnjeg najboljeg košarkaša etiketira kao “narcisoidnog“, “kukavièkog” i “samopromotorskog” èovjeka koji je svoju odluku obznanio u TV-specijalu što je nešto što “ne pamti povijest sporta i vjerojatno povijest zabave“.

On je dao ostavku još u doigravanju protiv Bostona. Pogledajte samo drugu, èetvrtu, petu i šestu utakmicu. Nikad, niti u jednom sportu superzvijezda nije tako igrala. Dobra je vijest što je s njim iz grada otišlo i prokletstvo, loša karma koja se nadvila nad nas. Samoprozvani bivši Kralj sada ju nosi južnije sa sobom. Uèinio nam je dobro, a on (i grad u kojem æe nastaviti karijeru) nosit æe ju sa sobom“.

NBA liga je ove i ostale dijelove pisma oznaèila kao nekorektne i kažnjive, te æe Gilbert zbog svega morati platiti spomenutih 100.000 amerièkih dolara.

Gilbert je u meðuvremnu rekao da i dalje stoji iza svega izreèenog.

Latest Posts

NE PROPUSTITE