Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

NBA liga “masno” kaznila Draymonda Greena zbog komentara o Bookeru

NBA liga je kaznila igrača Golden State Warriorsa Draymonda Greena iznosom od 50.000 dolara zbog komentara koji je dao o zvijezdi Phoenix Sunsa, Devinu Bookeru, dok je radio kao analitičar TNT-a, objavila je liga u nedjelju.

Tijekom prijenosa u petak, Green je pohvalio Bookera i Sunse zbog njihovog odličnog starta u “NBA balonu” (neporaženi su) u Walt Disney Resortu, ali je i rekao kako Booker mora otići iz Phoenixa.

“To nije dobro za njega. Nije dobro za njegovu karijeru”, rekao je Green. “…Mora otići iz Phoenixa. Treba otići negdje gdje može cijelo vrijeme igrati odličnu košarku i pobjeđivati jer on je takav tip igrača.”

Na pitanje novinara TNT-a Ernieja Johnsona misli li da su njegovi komentari tzv. tampering, Green je odgovorio: “Možda.”

NBA je jasno odlučila da jesu te je u svom priopćenju napisala kako je Green kažnjen jer je liga usvojila strože propise za tampering. Novčana kazna je maksimum koji NBA može propisati prije nego što igrač može podnijeti pritužbu, piše Bobby Marks iz ESPN-a.

Latest Posts

NE PROPUSTITE