Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

NBA liga smanjila kazne Bynumu i Villanuevi

NBA liga smanjila je kazne dvojici nestašnih košarkaša, Andrewu Bynumu i Charlieju Villanuevi, uoèi poèetka nove sezone.

Skraæena sezona razlog je ovakvoj odluci lige koja je u petak odluèila “pomilovati” spomenuti dvojac koji je suspenzije zaradio na samom kraju prošle sezone.

Villanueva, èlan Detroit Pistonsa, je dobio pet utakmica suspenzije u pretposljednjem susretu prošle sezone nakon što se prvo posvaðao s Ryanom Hollinsom (Cleveland) na terenu, a zatim se s istim igraèem pokušao obraèunati i u svlaèionici u koju je upao nakon utakmice. Pošto je veæ odradio jednu utakmicu kazne u prošloj sezoni, Villanueva æe dodatne tri odslužiti u ovoj prije negoli dobije zeleno svjetlo za povratak na parket.

Bynum, èlan Los Angeles Lakersa, takoðer je zaradio pet utakmica suspenzije nakon što je u posljednjoj utakmici doigravanja protiv Dallas Mavercksa (poraz 4-0) brutalnim prekršajem zaustavio J.J. Barein ulazak pod koš. Kazna mu je smanjena za jednu utakmicu, tako da æe Lakersi prve èetiri igrati bez pomoæi 213 centimetara visokog centra.

Latest Posts

NE PROPUSTITE