Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

NBA liga u problemima: Trećina košarkaša ne želi nastavak natjecanja

Nastavak NBA sezone koji je određen za konac srpnja u Orlandu, ipak neće proći bez problema. Kako prenose dobro obaviješteni američki mediji, 150 NBA igrača održat će sastanak na kojem će razmatrati postoji li kod njih uopće želja za nastavak sezone.

Jedan dio spomenutih igrača već je navodno održao razgovore na kojima su analizirali moguće rizike povratka na parkete, a predvodnik je Kyrie Irving koji je predložio bojkot ostatka sezone u znak prosvjeda protiv rasizma.

Malcolm Brogdon, član Pacersa i osvajač ROY nagrade 2017. godine ispred našeg Darija Šarića, poručio je kao potpredsjednik Udruženja NBA igrača kako mu se velik broj njih povjerio da nisu spremni nastaviti igrati u planiranom terminu i formatu natjecanja, a sve zbog straha za vlastito zdravlje.

150 NBA igrača čini trećinu od ukupnog broja NBA igrača i u slučaju ako oni donesu definitivnu odluku prema kojoj nisu spremni za nastavak sezone, vodstvo NBA lige bit će pred zidom, a sama završnice sezone pod velikim znakom pitanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE