Tuesday, January 31, 2023

ZADNJE OBJAVE

NBA liga u problemima: Trećina košarkaša ne želi nastavak natjecanja

Nastavak NBA sezone koji je određen za konac srpnja u Orlandu, ipak neće proći bez problema. Kako prenose dobro obaviješteni američki mediji, 150 NBA igrača održat će sastanak na kojem će razmatrati postoji li kod njih uopće želja za nastavak sezone.

- Advertisement -

Jedan dio spomenutih igrača već je navodno održao razgovore na kojima su analizirali moguće rizike povratka na parkete, a predvodnik je Kyrie Irving koji je predložio bojkot ostatka sezone u znak prosvjeda protiv rasizma.

Malcolm Brogdon, član Pacersa i osvajač ROY nagrade 2017. godine ispred našeg Darija Šarića, poručio je kao potpredsjednik Udruženja NBA igrača kako mu se velik broj njih povjerio da nisu spremni nastaviti igrati u planiranom terminu i formatu natjecanja, a sve zbog straha za vlastito zdravlje.

150 NBA igrača čini trećinu od ukupnog broja NBA igrača i u slučaju ako oni donesu definitivnu odluku prema kojoj nisu spremni za nastavak sezone, vodstvo NBA lige bit će pred zidom, a sama završnice sezone pod velikim znakom pitanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE