Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

NBA Power Rankings (2)

Kao što smo obećali, izlazi drugo izdanje NBACro.com Power Rankingsa. All-Star pauza i trade deadline, koji je bio jedan od najmanje zanimljivih zadnjih godina su iza nas i krećemo prema završnih 8 tjedana regularne sezone, gdje ćemo najviše pratiti veliku borbu za treći i osmu poziciju na Istoku, a na Zapadu također borbu za zadnja playoff mjesta i lov Warriorsa na 73 pobjede. Vidjet ćete da su mnoge ekipe imale veliko skokove ili padove na ljestvici, ali to je zato što je mnogo momčadi unutar 2-3 utakmice razlike, pa vam dvije pobjeda ili dva poraza u nizu rade veliku razliku. Krenimo od 30 prema 1.

30. Phoenix Suns (0)     14. pozicija Zapada            14-42

SLIJEDI: @LAC, BKN, MEM

ZADNJIH 10: 0-10

NIZ: 11 izgubljenih

Sunsi su izgubili i 11. utakmicu zaredom pa tako i dalje čvrsto drže zadnje mjesto na našoj ljestvici. 3 utakmice su ispred Lakersa u borbi za najlošiji omjer na Zapadu. Do kraja ožujka će većinom igrati u gostima tako da im rastu šanse za prvi pick drafta, dok su prije samo dva mjeseca konkurirali za playoff. Mijenjali su i drugog blizanca Markieff Morrisa u Wizardse u dealu gdje će lako moguće dobiti i njihov pick prve runde koji je zaštićen od 1 do 9 mjesta. Tako bi imali tri picka u prvoj rundi drafta, što je dobar početak svakog rebuildinga.

29. Philadelphia 76ers (-1)      15. pozicija Istoka.        8-47

SLIJEDI: ORL, @DET, WAS, @ORL

Zadnjih 10: 2-8

Niz: 4 izgubljene

Sixersi nisu zamijenili niti jedan od mnogo pickova na koja imaju prava ili koja mogu zamijeniti sa svojim pickovima. Imaju cak 19 takvih pickova od 2016. do 2021. Svi se nadaju da je ovo zadnja godina ove muke i jada za njihove navijače. Čak se i Joel Embiid javio i rekao da će biti spreman za iduću sezonu. Raspored u idućih desetak utakmica i nije pretežak tako da moraju biti oprezni da slučajno ne pobijede u previše utakmica. Ipak im je Sam Hinkie GM, a on baš ne voli da se puno pobjeđuje.

28. Los Angeles Lakers (-1)      15. pozicija Zapada.        11-46

SLIJEDI: @MIL, @MEM, MEM

Zadnjih 10: 2-8

Niz: 5 izgubljenih

Lakersima za sada uspijevaju u naumu tankiranja, ali da to opet pristojno izgleda. Pružaju dobar otpor playoff momčadima i čak pokazuju napredak. Sve dok ne pogledate brojke i vidite da su 29. u off ratingu i 30. ili zadnji u def ratingu. Mladi trio Jordan Clarkson, Julius Randle i D’Angelo Russell ipak igra sve bolje. Još da su uspjeli nekome uvaliti kakvog starog veterana ovo bi bio uspješan tjedan za Lakerse. Nakon pretežno gostujuće veljače, u ožujku će većinom igrati doma gdje će morati izgledati dobro u porazima.

27. Brooklyn Nets. (+2)    14. pozicija Istoka.           15-41

SLIJEDI: @POR, @PHO, @UTA

Zadnjih 10: 3-7

Niz: 1 izgubljena

Netsi su zaposlili novog GM-a Sean Marksa iz Spursa i pokušavaju krenuti iz početka. To je dobra vijest. Loša je što se Marks neće morati mučiti puno s izborom NCAA igrača zato što Netsi nemaju svoj pick u prvoj rundi 2016. i 2018, a pick Netsa od 2017. Celticsi imaju pravo izmijeniti sa svojim što će vjerojatno i učiniti. Ako ne dovedu kvalitetne Free Agente ovo ljeto bit će puno poraza idućih sezona. Usput i kreću na veliku turneju po Zapadu, idućih 9 utakmica su u gostima, doma se vračaju tek sredinom ožujka.

26. Minnesota T’Wolves (0)     13. pozicija Zapada.      17-33

SLIJEDI: BOS, @TOR, @NOP, @DAL

Zadnjih 10: 3-7

Niz: 2 izgubljene

Mladi Wolvesi i dalje nikako da odrastu i da konačno pokažu zube. Napad im je dobar, ali u obrani curi na sve strane, 26. su po def ratingu. Ricky Rubia su nudili po cijeloj ligi, ali kupca nisu pronašli. Porazi se i dalje redaju tako da je još jedan top 5 pick na idućem draftu realnost. Svijetle točke su napredak Andrew Wigginsa i igre gotovo sigurnog rookiea godine Karl-Anthony Townsa. Kad vas Knicksi sa sadašnjom formom lagano pobijede na domaćem terenu shvaćate da stvari idu u krivom smjeru. Srećom tu je uvijek iduća godina.

25. New York Knicks (-4)     12. pozicija Istoka.         24-33

SLIJEDI: TOR, @IND, ORL, MIA

Zadnjih 10: 2-8

Niz: 1 pobjeda

Kada su svi očekivali da Kingsi otpuste trenera, Knicksi su bili brži i otpustili su Dereka Fishera te doveli Kurt Rambisa kao privremenog trenera koji je upisao prvu pobjedu na gostovanju kod Wolvesa. Knicksi su kao Trotteri iz serije ”Mučke” pa se nadaju da je iduća godina njihova. 4 od idućih 5 utakmica igraju doma gdje su na solidnih 50 posto učinka, ali nakon toga 10 od 14 utakmica igraju u gostima uključujući i turneju po Zapada koja će otkriti mnogo o karakteru igrača i momčadi u trenucima kada se porazi nižu, a pritisak javnosti i uprave iz ”Velike Jabuke” raste.

24. Denver Nuggets. (-5)     12. pozicija Zapada.       22-34

SLIJEDI: SAC, @LAC, @DAL

Zadnjih 10: 5-5

Niz: 2 izgubljene

Nuggetsi polako počinju zaostajati za osmim mjestom na Zapadu, ali čini se da idu u dobrom smjeru. Mlada su ekipa i treba im strpljenje plus dobar draft na ljeto. Navodno su odbili zamjenu s Clippersima gdje bi dali Danila Gallinarija za Blake Griffina, ako je to istina bio je to odličan potez zato što bi Griffin bio slobodan igrač 2017. Prvu polovicu ožujka će igrati samo na domaćem terenu, ali ne treba im stavljati pritisak da moraju ući u playoff. Za to im nedostaje jedan pravi bek šuter kojih na tržištu zaista nema puno.

23. Orlando Magic (+2)     11. pozicija Istoka.        24-30

SLIJEDI: @PHI, GSW, @NYK, PHI

Zadnjih 10: 4-6

Niz: 1 izgubljena

Magic je uz Pistonse bila najaktivnija ekipa na trade deadlineu. Dali su Tobias Harrisa, mladog igrača koji može postati pravi stretch four, a to je ono što većina lige traži. Očistili su salary cap za 16 milijuna, ali ovo ljeto će sličnog igrača morati još više platiti. Otišao je i Channing Frye, tako da je upitano kuda plovi brod Magica. Bitno da su ostavili bekove koji ne znaju šutirati. Utjeha im je što ovaj tjedan igraju dvaput sa Sixersima i jednom s Knicksima pa se možda opet približe pozicijama koje vode u playoff.

22. Milwaukee Bucks (+2)    13. pozicija Istoka.       23-33

SLIJEDI: LAL, @BOS, DET

Zadnjih 10: 4-6

Niz: 1 pobjeda

Bucksi su mirovali što se zamjena tiče, ne zato što su zadovoljni igrama svoje ekipe, nego zato što nisu dobili što su tražili. Nikako ne mogu naći konstantu u obrani i to se vidi. Ali ipak nije sve tako crno, još uvijek imaju nekakve šanse za vidjeti playoff zato što 11 od idućih 14 utakmica igraju na domaćem parketu gdje imaju omjer 15-9. Ako bi tu ušli u dobru seriju sve je moguće. Do kraja sezone imaju još samo 9 gostovanja. Kao da ipak malo bolje izgledaju u zadnje vrijeme, pogotovo Jabari Parker koji se vraća nakon teške ACL ozlijede.

21. New Orleans Pelicans(+2)      11.pozicija Zapada       22-33

SLIJEDI: @WAH, OKC, MIN

Zadnjih 10: 5-5

Niz: 2 pobjede

Kakva partija Anthony Davisa sinoć. Postigao je 59 koševa, što je rekord lige ove sezone uz 20 skokova, ali to je tek malo zamaskiralo sve ostale probleme Pelicansa koje smo nabrojili zadnji puta. Ryan Anderson se spominjao u mnogim zamjenama, ali je na kraju ostao. 5 od idućih 7 utakmica igraju doma, gdje su ipak dosta uspješniji nego u gostima. Ako sada krenu u neku veću seriju pobjeda možda se uguraju u borbu za playoff, u što ipak sumnjamo zbog ozljeda i svega ostalog što im se dešavalo ove sezone.

20. Sacramento Kings (+2)      10. pozicija Zapada.       23-31

SLIJEDI:@DEN, SAS, LAC

Zadnjih 10: 3-7

Niz: 2 Pobjede

Kod Kingsa se također dosta pričalo o zamjenama, ali to nije utjecalo na DeMarcusa Cousinsa koji je Nuggetse ”počastio” s 37 koševa i 20 skokova. Iako zaostaju 4 utakmice od playoff mjesta, ako Rajon Rondo bude zabijao 15-20 koševa i nastavi dobro gađati tricu(37%) u sezoni, uz koji pokušaj više imaju šansu. Iduću igraju kod Nuggetsa, a nakon toga šest zaredom s ekipama koje imaju preko 50% pobjeda. Ako to prežive od sredine ožujka imaju lakši raspored.

19. Detroit Pistons (-4)       9. pozicija Istoka.           27-29

SLIJEDI: @CLE, PHI, @MIL, TOR

Zadnjih 10: 2-8

Niz: 5 izgubljenih

Pistonsi su jedna od rijetkih momčadi koje su bile napravile zamjenu, doveli su Tobias Harrisa iz Magica i time dali do znanja da žele u playoff ove sezone. Harris je zabio 21 koš u debiju uz samo 12 ispucanih lopti. Jedini problem je trenutna forma Pistonsa, izgubili su 5 utakmica zaredom, a posebno je zabrinjavajuća igra u obrani u zadnje vrijeme. Nije ”smak svijeta” ako ne uhvate playoff, ali za ovu mladu ekipu to bi jako puno značilo za samopouzdanje i budućnost.

18. Washington Wizards (+2)      10. pozicija Istoka.      25-29

SLIJEDI: NOP, @CHI, @PHI, CLE

Zadnjih 10: 5-5

Niz: 1 izgubljena

Wizardsi nastavljaju s razočaravajućim toplo hladnim sistemom rezultata i igara. Taman kada ostvare koju bolju pobjedu slijedi razočarenje kao poraz od oslabljenog Heata od 20 razlike. Jedna su od samo nekoliko momčadi koja je napravila dobar trade. Dolazak Markieff Morrisa bi se mogao isplatiti. Playoff im trenutno bježi tri utakmice, ali Wizardsi moraju krenuti s kakvim većim pobjedničkim nizom zato što je sve manje vremena do kraja regularne sezone. Pogotovo ako žele dovesti Kevin Duranta na ljeto.

17. Atlanta Hawks (-6)      6. pozicija Istoka.          31-26

SLIJEDI: GSW, CHI, CHA

Zadnjih 10: 4-6

Niz: 2 izgubljene

Nakon što su Al Harford i Jeff Teague bili na trade blocku, a nisu bili zamijenjeni Hawksi su sada i službeno u krizi. Izgubili su četiri od zadnjih pet utakmica. Gubili su dvaput zaredom od slabog Magica, doma od Heata kojem nije igralo pola igrača zbog ozljeda i na kraju doma od Bucksa. Od idućih 11 utakmica, 6 igraju u gostima, a samo jedna od tih momčadi ima učinak slabiji od 50% pobjeda. Ako ne proigraju brzo i ako ne nađu izgubljenu kemiju lako bi se moglo desiti da ekipa koja je lani imala 60 pobjeda ne ude u playoff.

16. Chicago Bulls (-3)       8. pozicija Istoka.             29-26

SLIJEDI: WAS, @ATL, POR

Zadnjih 10: 3-7

Niz: 2 pobjede

Bullsi su napokon dobili dvije utakmice zaredom, prvi puta od početka siječnja. Jimmy Butler je još ozlijeđen i ne zna se točno datum njegova povratka. Veseli napredak mladog Bobby Portisa koji je jako dobro iskoristio ozlijede visokih igrača. Kako je na Istoku jako mala razlika između prednosti domaćeg terena u prvoj rundi playoffa i 9. mjesta svaka utakmica će biti jako bitna. Ako se svi ozlijeđeni igrači oporave, a Derrick Rose nastavi popravljati igru i brojke kao zadnjih nekoliko tjedana nitko ih neće htjeti sresti u playoffu.

15. Utah Jazz (-1) 9. pozicija Zapada.            27-28

SLIJEDI: HOU, SAS, BKN

Zadnjih 10: 7-3

Niz: 1 izgubljena

Jazzeri su ipak ušli u laganu krizu, izgubili su tri od zadnje četiri, ali kako su oni izrazito domaćinska momčad veseli ih što ovaj tjedan igraju tri zaredom doma. Pogotovo je bitna iduća protiv Rocketsa. Mlada su ekipa tako da se eventualan neulazak u playoff neće smatrati katastrofom. Imaju dosta ozljeda, pogotovo se tu misli na mladi bekovski par Alec Burks i Dante Exum. Jazzeri djeluju kao klasičan slučaj ekipe koja je udaljena jednu pravu zvijezdu od borbe za sam vrh.

14. Houston Rockets (+2)      8. pozicija Zapada.         28-28

SLIJEDI: @UTA, @POR, SAS

Zadnjih 10: 4-6

Niz: 1 Pobjeda

Nakon puno priče o odlasku Dwighta Howarda od toga nije bilo ništa, ta saga će se nastaviti na ljeto. Da se vratimo na sadašnjost, Rocketsi su prekinuli niz od 3 poraza zaredom protiv očajnih Sunsa. Iduće dvije utakmice su im jako bitne, gostuju kod Jazzera i Blazersa, i nakon toga će se vidjeti da li su prošli krizu ili ne, a sve tri momčadi su unutar jedne utakmice u poretku od sedmog do devetog mjesta. Propuštanje playoffa bi zaista bila katastrofa kako za momčad koja je lani igrala finale Zapada, tako i za ”pionira analitike” GM-a Daryla Moreya.

13. Dallas Mavericks (-4)      6. pozicija Zapada.       30-27

SLIJEDI: OKC, DEN, MIN

Zadnjih 10: 4-6

Niz: 1 pobjeda

Mavsi nisu radili zamjene zato što kažu da im se sviđa ova grupa igrača i žele još poboljšati kemiju, ali dok se kemija poboljšava Blazersi su im se primaknuli na samo pola utakmice, a deveto mjesto je samo dvije utakmice udaljeno tako da trebaju biti zabrinuti. Njihova sreća je ta da osam od idućih devet igraju na domaćem terenu. Još jedan plus je što Chandler Parsons i Wesley Matthews pružaju sve bolje partije i osjećaju se sve zdravije nakon teških ozljeda. Dirk Nowitzki je usput probio granicu od 29000 koševa. Čestitke majstoru.

12. Indiana Pacers (0)       5. pozicija Istoka.           30-25

SLIJEDI: @MIA, NYK, CHA, POR

Zadnjih 10: 7-3

Niz: 2 pobjede

Pacersi se izgleda vraćaju u formu. Iako su i dalje na puno boljem omjeru doma, dvije gostujuće pobjede zaredom su ih vratile na pravi put, pogotovo je bila impresivna pobjeda kod Thundera. Ovaj tjedan imaju tri utakmice doma tako da bi još mogli napredovati u borbi za domaći teren u prvoj rundi playoffa. Za to će ipak morati bolje šutirati i igrati u napadu, tek su 22. u off ratingu, sreća po njih obrana im je sve bolja i bolja i sada su već drugi po def ratingu u cijeloj ligi, samo su Spursi ispred.

11. Charlotte Hornets (+7)      7. pozicija Istoka.       29-26

SLIJEDI: @CLE, @IND, @ATL

Zadnjih 10: 7-3

Niz: 5 pobjeda

Hornetsi su u tišini i bez velike medijske buke pobijedili 5 utakmica zaredom. Nažalost MKG je opet ozlijedio rame i sada je out do kraja sezone. Niti Al Jefferson baš ne igra puno, a opet su na playoff poziciji. Zato Kemba Walker igra kao pravi All-Star iako je nepravedno izostavljen s te utakmice. Trener Steve Clifford bi morao dobiti dosta glasova u utrci za trenera godine, još da gazda Air Mike privuče kojeg boljeg Free Agenta na ljeto. Sredinu ožujka će provesti doma tako da niti prednost domaćeg terena u playoffu nije daleko.

10. Portland Blazers (+7)      7. pozicija Zapada.       29-27

SLIJEDI: BRK, HOU, @CHI, @IND

Zadnjih 10: 9-1

Niz: 5 pobjeda

Ponestaje nam riječi kako više nahvaliti mlade Blazerse. Ne želimo kao papige ponavljati priče o odlascima prošlo ljeto, ali kada su onako odigrali kao protiv Warriorsa još jednom možemo reci samo bravo. Blazersi su i vlasnici trenutnog najdužeg pobjedničkog niza u ligi. Terry Stotts mora dobiti nagradu za trenera godine ako ne upadnu u neku seriju poraza. O Damien Lillardu i 51. poenu protiv Warriorsa je sve rečeno. Krajem ovog tjedna kreću na dužu turneju po Istoku, ali prije toga dočekuju Rocketse.

9. Memphis Grizzlies (-1)      5. pozicija Zapada.         32-23

SLIJEDI: LAL, @LAL, @PHO

Zadnjih 10: 7-3

Niz: 1 izgubljena

Grizzliesi su se riješili Jeffa Greena, doveli su Lancea Stephensona i dobili pick prve runde drafta od Clippersa, te su zamjeni Courtney Leea u Heat, te dobili čak 4 picka druge runde. Marc Gasol je slomio nogu i veliko je pitanje hoće li se uspjeti vratiti do playoffa. Najveće iznenađenje je to kako Grizzliesi nikako ne mogu uhvatiti obrambenu formu, tek su u sredini poretka po def ratingu. Izgleda da Grit and Grind era nažalost polako dolazi kraju. Igraju dvaput s Lakersima ovaj tjedan što bi ih trebalo održati na petom mjestu Zapada.

8. Miami Heat (+2)          4. pozicija Istoka.               31-24

SLIJEDI: IND, GSW, @BOS, @NYK

Zadnjih 10: 7-3

Niz: 2 pobjede

Nakon priča o zamjeni Hassana Whitesidea Heatu se desio jedan puno veći problem. Opet su ostali bez Chris Bosha do kraja sezone zbog krvnih ugrušaka. Sada je već i karijera u pitanju. Unatoč svemu Heat i dalje dobro igra što je dokaz da uprava kluba ima jako velik utjecaj na rezultate. Pogotovo je bila impresivna pobjeda nad Hawksima bez Bosha, Whitesidea i Dwayne Wadea. Luol Deng je napokon počeo pružati partije kao kada je bio u Bullsima, a dolazak Josh McRobertsa bi se mogao isplatiti.

7. Boston Celtics (0)         3. pozicija Istoka.             33-24

SLIJEDI: @MIN, MIL, MIA

Zadnjih 10: 7-3

Niz: 1 pobjeda

Celticse se često spominjalo u zamjenama za jednu od velikih zvijezda, ali njihov GM Danny Ainge nije bio brzoplet. Zna da iako su treći na Istoku, ipak su daleko od realne borbe s Cavsima. Ovo sve više podsjeća na 2007. kada je Ainge doveo Ray Allena i Kevina Garnetta. Imaju dosta pickova u prvoj rundi na ljeto i čekaju draft u dobrom raspoloženju. U međuvremenu Celticsi i dalje igraju timsku košarku te su drugi u def ratingu. 7 od idućih 9 igraju kod kuće i nadaju se da će učiniti pritisak na Raptorse u borbi za drugo mjesto Istoka.

6. Toronto Raptors (-2)        2. pozicija Istoka.             36-18

SLIJEDI: @NYK, MIN, CLE, @DET

Zadnjih 10: 7-3

Niz: 1 pobjeda

Toronto je pao iza Cavsa na našoj ljestvici zbog poraz kod Wolvesa, ali su i dalje u dobroj poziciji. Mišljenja smo da su trebali malo više pritisnuti Netse za Thaddeus Younga, pa i uključiti pick prve runde, što bi Netsi teže odbili. Ovako su ipak kandidati druge kategorije. Ovaj tjedan igraju doma s Cavsima i tu ćemo vidjeti njihov karakter u utakmici koja će izgledati kao playoff. Ožujak otvaraju sa 7 uzastopnih utakmica kod kuće, a do kraja mjeseca samo gostovanje kod Thundera će im biti utakmica s ekipom koja ima bolji omjer od njih.

5. Los Angeles Clippers (+1)        4. pozicija Zapada.       36-19

SLIJEDI: PHO, DEN, @SAC

Zadnjih 10: 7-3

Niz: 1 izgubljena

I Blake Griffin se spominjao u trade glasinama kao i mnoge druge zvijezde, ali je ostao u Clippersima koji su napravili trade za Jeffa Greena koji je opet mijenjan na trade deadlineu. To znači da Clippersi ne odustaju od ove sezone i da se nadaju dvoboju u polufinalu Zapada protiv Warriorsa. U regularnoj sezoni dobro guraju bez Griffina, ali playoff je sasvim druga priča. Za Thunderom zaostaju 4 utakmice, ali igraju međusobno još 3 puta tako da je i treće mjesto Zapada, odnosno izbjegavanje Warriorsa do finala konferencije realnost.

4. Oklahoma City Thunder (-1)        3.pozicija Zapada.       40-16

SLIJEDI: @DAL, @NOP, GSW

Zadnjih 10: 7-3

Niz: 2 izgubljene

Još jedan veliki derbi i još jedan poraz za Thunder. Cavsi su im zaista očitali lekciju jučer. Klupa Cavse ih je totalno nadigrala, ali čini se da je veći problem za Thunder taj što im igra i dalje izgleda kao pod prošlim trenerom Scott Brooksom. Previše izolacija i predvidljivih akcija. Mnogi su mislili da će se stvari u tom pogledu promijeniti dolaskom Billy Donovana za glavnog trenera, ali ovo previše podsjeća na prošlu sezonu. 6 od idućih 7 igraju u gostima i moraju se paziti Clippersa koji smanjuju zaostatak u borbi za treću poziciju Zapada.

3. Cleveland Cavaliers (+2)         1. pozicija Istoka.        40-14

SLIJEDI: DET, CHA, @TOR, @WAS

Zadnjih 10: 8-2

Niz: 5 pobjeda

Kako jedna utakmica napravi razliku… Nakon dosta problema, promjena trenera, odlaska Andersona Varejaoa, Cavsi su odgovorili napretkom od dva mjesta na našoj ljestvici. Pogotovo je impresivna bila pobjeda jučer protiv Thundera u gostima. Osim standardne partije Lebrona Jamesa, oduševili su Kevin Love, te posebno J.R. Smith i zaboravljeni veteran Richard Jefferson koji je najbolje partije pružao u dresu Netsa prije desetak godina. Ako nastave šutirati kao protiv Thundera, ostatku Istoka se loše piše.

2. San Antonio Spurs (0)          2.pozicija Zapada.          47-9

SLIJEDI :@SAC, @UTA, @HOU

Zadnjih 10: 8-2

Niz: 2 pobjede

Nastavljaju svoj Rodeo trip jako uspješno i drže svježe svoje zvijezde i veterane. Tim Duncan se oporavio od ozlijede i čeka svoj 19. nastup u playoffu. Manu Ginobili je izjavio da je možda nemoguće pobijediti Warriorse, ali to je klasična ”pila naopako” u režiji Spursa, koji će još dva puta igrati protiv Warriorsa u travnju pa možda čak u teoriji dođu u mogućnost napasti to prvo mjesto. Usput obje ekipe nisu poražene doma, a najbliži tome su bili Celticsi 1986. S omjerom 40-1 doma, a jedini poraz su bili doživjeli od Blazersa s Clyde Drexlerom.

1. Golden State Warriors (0)       1. pozicija Zapada.      49-5

SLIJEDI: @ATL, @MIA, @ORL, @OKC

Zadnjih 10: 9-1

Niz: 1 pobjeda

Blazersi, točnije Damian Lillard je malo spustio na zemlju Warriorse, ali taj poraz nije niti malo uzdrmao njihovu prvu poziciju na našoj ljestvici, brzo su se oporavili pobjedom kod Clippersa. Porazi u NBA sezoni su realnost, i Bullsi 95/96 su ih imali 10. Bit će zanimljivo gledati hoće li Steve Kerr odmarati glavne igrače pred kraj sezone ili će juriti rekord od 73 pobjede. Raspored do kraja sezone im je teži, zato što igraju dosta utakmica s jačim ekipama. Iduće četiri također igraju u gostima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE