Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

NBA predsezona: Bogdanović bolji od Šarićevih u prvoj utakmici sezone!

Pregršt predsezonskih utakmica je sinoć odigrano u NBA ligi. Dva Hrvata su službeno bila u akciji, a ime Darija Šarića se samo našlo u zapisniku. Šibenčanin je propustio utakmicu zbog ozljede bedra.

Njegovi Phoenix Sunsi su poraženi od Utah Jazza, a Šiši je tako propustio prvi okršaj protiv Babe! S druge je pak strane Bojan Bogdanović kao starter odradio solidnu utakmicu te je za 17 minuta postigao 11 poena uz četiri skoka.

Najefikasniji je s klupe bio Jordan Clarkson s 19 poena, a kod Phoenixa se pak istaknuo Langston Galloway sa 17 poena.

Dodajmo da Chris Paul također nije nastupio zbog ozljede, kao ni novopridošli Jae Crowder. Konačni rezultat bio je 119:105 u korist Jazzera.

Pomalo je čudno jer mi je ovo prvi put u karijeri da sam izbivao s parketa devet mjeseci. Želio sam igrati večeras unatoč riziku i sretan sam što sam se vratio.” – kazao je Bojan nakon utakmice.

Trener Synder, ali i Rudy Gobert su kazali kako je dobro da je Bojan postao raznovrstan u svojoj igri. To se moglo vidjeti i na nekim novim akcijama kojima su Bojan i Gobert lagano s give and go situacijama rješavali obrambene prijetnje.

Sažetak utakmice: Phoenix Suns vs. Utah Jazz

Oklahoma City Thunder je slavila protiv San Antonio Spursa sa 121:108. Theo Maledon je s 20 poena s klupe predvodio Gromove do pobjede.

Dodajmo i odličan debi mladog Pokuševskog koji je ubacio 14 poena. Patty Mills je na drugoj strani s klupe pridonio s 24 poena.

Za kraj valja spomenuti i nastup našeg mladog Luke Šamanića koji je za 12 minuta postigao 2 poena uz jedan skok i jednu ukradenu loptu (šut 1/4).

Sažetak utakmice: Oklahoma City Thunder vs. San Antonio Spurs

Latest Posts

NE PROPUSTITE