Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

NBA rumors: Sixersi bi u Bookeru mogli dobiti treću zvijezdu

U danima kada košarka miruje, a glavne teme su priče iz 90-ih (zbog dokumentarnog serijala „The Last Dance“), informacije o stanju u klubovima dolaze na kapaljku. Ipak, da bi malo zapalio strasti, Paul Hudrick iz NBC Sportsa Philadelphie iznio je zanimljivi potencijalni trade, odnosno ideju da se u Sixersima s Embiidom i Simmonsom spoji Devin Booker iz Sunsa.

U cijeloj ligi možda i ne postoji bolji igrač od Bookera za ono što je potrebno Phili, netko tko može sam iskreirati šut i netko tko se bez problema odlučuje šutirati. Booker oboje radi i više nego dobro.

Obje momčadi trebaju neku vrstu potresa, a ovim tradeom riješilo bi se puno problema. Sixersi bi dobili treću zvijezdu u ekipi, što bi dodatno podiglo vrijednost momčadi, ali i riješilo probleme u smislu kreacije i šuta. S druge strane, Sunsi bi mogli zatražiti Tobiasa Harrisa i nekoliko pickova drafta, a momčad bi bila predana u ruke Deandre Aytona.

Booker ima samo 23 godine i to se savršeno uklapa u filozofiju Sixersa, a oni imaju i dva ugovora u Tobiasu Harrisu ili Alu Hofordu koja bi mogla olakšati posao. Iako i sam Hudrick navodi kako trade Bookera Sunsima sigurno nije visoko na listi potencijanih mogućnosti, ova potencijala razmjena je itekako zanimljiva, pa makar i u teoriji.

U slučaju da se ona dogodi, Šiši ima još jedan razlog više da mu se Sixersi zamjere…

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE