Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

NBA se i službeno vraća na HRT!

Sportski program HTV-a osigurao je prava na prijenose najbolje, najatraktivnije i najkvalitetnije košarkaške lige, čime je dodatno obogaćena ponuda elitnog sportskog sadržaja.

Nakon što je prošla sezona završila slavljem Toronto Raptorsa i povijesnim slučajem u kojemu je trofej pobjednika otišao izvan granica SAD-a, sportski i košarkaški zaljubljenici s velikim su nestrpljenjem dočekali početak nove sezone.

U zvijezdanom NBA društvu je i nikad veći broj Hrvata, njih čak 7 – Bojan Bogdanović (Utah Jazz), Dario Šarić(Phoenix Suns), Ivica Zubac (LA Clippers), Mario Hezonja (Portland Trail Blazers), Dragan Bender(Milwaukee Bucks), Ante Žižić (Cleveland Cavaliers) i Marko Šamanić (San Antonio Spurs), što će samo pojačati zanimanje domaćih zaljubljenika.

Stoga subotu navečer rezervirajte za vrhunski sportski doživljaj, jer većina planiranih prijenosa rezervirana je za taj termin, a posebnu najavu već sada zaslužuje i prijenos jednog dvoboja na sam Božić, što već nekoliko sezona donosi iznimnu gledanost NBA lige diljem svijeta.

Ovo sjajno sportsko putovanje počinjemo u subotu, 9. studenoga, u 23 sata na našem Drugom programu (HRT-HTV2), prijenosom utakmice dviju legendarnih franšiza – San Antonio Spursa i Boston Celticsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE