Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

NBA utakmica i ove godine u Europi

Već po ustaljenom običaju NBA ekipe će i u sezoni 2016/17 igrati utakmice u Europi. Ove godine Europsko gledateljstvo će gledati Indiana Pacerse i Denver Nuggetse. Utakmica će se odigrati u Londonskoj O2 Areni 12. siječnja 2017. Fiktivni domaćin bit će Nuggetsi.

Indiana je imala dobro ljeto što se tiče dolazaka i odlazaka. Doveli su Jeffa Teaguea i Thaddeusa Younga koji će uz Paula Georgea probati vratiti Indianu u vrh, dok Denver ne odustaje od svoje internacionalne politike pa su ove godine rosteru dodali Kanađanina Jamala Murraya, Španjolca Juancha Hernangomeza i Francuza Petra Corneliea. Nije za čuditi da je NBA izabrao baš Nuggetse kao svoje predstavnike u NBA turneji jer uz navedi trojac na rosteru je još nekoliko Europljana – Jusuf Nurkić, Nikola Jokić, Joffrey Lauvergne, Axel Toupane, Danilo Gallinari te Kongoanac Emmanuel Mudiay.

Do prvog mjeseca obje ekipe će vjerojatno pronaći svoju kemiju i zahuktati se u borbi za playoff pozicije iz čega bi mogla profitirati Londonska, a vjerojatno i međunarodna publika koja bi trebala gledati zanimljiv susret.

Latest Posts

NE PROPUSTITE