Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

NBACro Power Rankings – Finale

Evo nas u zadnjem 24. izdanju Power Rankingsa. Regularna sezona je gotova i sada počinje prava stvar. U NBA-u postoji izreka da si dobar koliki ti je omjer, pa smo prvi puta ove sezone ekipe koje nisu ušle u playoff rangirali prema njihovim završnim omjerima. Pred nama je 8 tjedana najuzbudljivije košarke, a pred svima nama je da uživamo i probamo pogoditi tko će doći do finala i tko će osvojiti individualne zabave. Krenimo od 30 prema 1.

  1. Brooklyn Nets (-4) 15. pozicija Istoka; omjer 20-62

SLIJEDI:

Zadnjih 10: 5-5

Niz: 2 izgubljene

Netsi su jedna od rijetkih gubitničkih ekipa koja nije sretna što je sezona gotova. Od 1. ožujka su na omjeru 11-13 i izgledali su kao dobra ekipa koja je u usponu. Unatoč tome što će predati sigurni top 4 pick Celticsima imat će 2 izbora u prvoj rundi tako da ipak moraju biti optimistični. Brook Lopez i Jeremy Lin su im veterani dok su ostatak ekipe većinom mladi i nedokazani igrači koji će slušati trenera, a s takvima je uvijek lakše raditi. Pokušavaju igrati moderno, ispucavaju puno trica, a kada ih krene šut su zanimljivi za gledati.

  1. Phoenix Suns (+1) 15. pozicija Zapada; omjer 24-58

SLIJEDI:

ZADNJIH 10: 2-8

NIZ: 1 izgubljena

Još jedna negativna sezona za Sunse je završila, ovo im je bila 7. uzastopna sezona bez playoffa i još jedan dokaz da tankiranje i rebuilding izgledaju bolje na papiru nego u stvarnosti. Barem su uspjeli u tome da imaju drugi najlošiji omjer lige i 20% šansi da imaju prvi pick na draftu. Imaju Devina Bookera koji ima predispozicije da bude jedan od najboljih bekova lige idućih desetak godina, dok su ostale pozicije nepoznanica. Možda i zamijene svoj pick na draftu za kakvog dobrog veterana zato što imaju i previše mladosti na rosteru.

  1. Los Angeles Lakers (+1) 14. pozicija Zapada; omjer 26-56

SLIJEDI:

Zadnjih 10: 5-5

Niz: 1 izgubljena

Lakersi su imali 5 pobjeda u nizu prošli tjedan i tako nas stavili u dilemu koliko su zapravo dobri ili loši. Morali su tankirati 3 mjeseca zato što su možda mogli imati 32-35 pobjeda, ali onda bi gotovo sigurno izgubili pick na idućem draftu. Brandon Ingram je na kraju sezone igrao sve bolje i o njegovom napretku će mnogo toga ovisiti. Još da uhvate AllStar igrača u free agencyju mogli bi imati jedan pod većih skokova u broju pobjeda iduće sezone, ali ako izgube pick i ne dovedu pojačanja iduća sezona bi mogla biti slična ovoj.

  1. Philadelphia 76ers (-2) 14. pozicija Istoka; omjer 28-54

SLIJEDI:

Zadnjih 10: 1-9

Niz: 8 izgubljenih

Sixersi su najpametnije odigrali kraj sezone, izgubili su 8 utakmica u nizu i završili su s 4. najlošijim omjerom lige i lako je moguće da će imati dva top 5 picka na draftu. Timothe Luwawu-Cabarrot je igrao dosta dobro na kraju sezone i trebao bi biti starter na poziciji dvojke za iduću sezonu. Dario Šarić je postao rookie mjeseca i za ožujak, a Benu Simmonsu su napokon dozvoljene košarkaške aktivnosti. Navodno je narastao 5 cm ove sezone i sa Šarićem u kombinaciji bi mogao biti jako dobar. Samo da još Joel Embiid bude zdrav.

  1. Orlando Magic (+2) 13. pozicija Istoka; omjer 29-53

SLIJEDI:

Zadnjih 10: 3-7

Niz: 1 pobjeda

Od odlaska Dwighta Howarda Magic je jedna od najlošijih ekipa lige. Stalno gube, u tih 5 sezona im je ukupni omjer 132-278. Loše kupuju u free agencyju, slabo biraju na draftu i rade loše zamjene tako da ovaj omjer ne iznenađuje. Aaron Gordon je pokazao napredak na poziciji četvorke, ali morat će popraviti šut kao i broj skokova. Imaju previše igrača s očitim manama. Nikola Vučević je slab u obrani, dok Gordon i Elfrid Payton imaju velikih problema sa šutom. Mario Hezonja je dobivao puno minuta na kraju sezone i djeluje sve bolje.

  1. Minnesota T’Wolves (-4) 13. pozicija Zapada; omjer 31-51

SLIJEDI:

Zadnjih 10: 3-7

Niz: 6 izgubljena

Timberwolvesi su imali sličan put kao i Mavsi. Očajan početak sezone, pa dobra 3 mjeseca u sredini da bi izgubili zadnjih 6 utakmica i 13 od zadnjih 16. Karl-Anthony Towns postaje lider ekipe, a u budućnosti će puno ovisiti o egu Andrewa Wigginsa koji bi morao prihvatiti ulogu ”druge violine” i glavnog obrambenog igrača. Ako to ne prihvati mogla bi im se ponoviti povijest kada Stephon Marbury nije želio biti drugi igrač ekipe iza Kevina Garnetta. Morat će i klupu pojačati veteranima koji će im donijeti stabilnost i biti produžena ruka trenera.

  1. New York Knicks (+3) 12. pozicija Istoka; omjer 31-51

SLIJEDI:

Zadnjih 10: 4-6

Niz: 1 pobjeda

Napokon da je i ovo mučenje Knicksa završilo. Najveće razočarenje lige su, pogotovo kada se sjetite da su za Božić imali omjer 16-13. Derricku Roseu je istekao ugovor, a rekao je da će mu pobjede biti važnije od novaca. Yoakim Noah je operirao rame, a velike su šanse da Carmelo Anthony napokon bude zamijenjen. Ako Melo ode lako je moguće da postanu prvi favoriti za prvi pick drafta 2018. što možda i nije loša vijest. Knicksi su loši već 15 godina, ali nikada nisu najlošiji tako da gotovo nikad nemaju top 3 pick na draftu.

  1. Sacramento Kings (0) 12. pozicija Zapada; omjer 32-50

SLIJEDI:

Zadnjih 10: 5-5

Niz: 1 izgubljena

Kingsi su na kraju imali samo jednu pobjedu manje nego lani kada su imali roster s puno više zvijezda. Svakim danom trade DeMarcusa Cousinsa izgleda sve bolje, a Buddy Hield je podizao brojke kako se približavao kraj sezone. U dresu Kingsa je imao prosjeke od 15,1 poen 48% šuta i odličnih 43% za tricu. Još su daleko od playoffa, a kako bolji slobodni igrači nemaju naviku dolaziti u glavni grad Californije očekujemo nastavak playoff suše koja traje od 2006. Barem pokazuju naznake stabilne NBA franšize.

  1. Dallas Mavericks (0) 11. pozicija Zapada; omjer 33-49

SLIJEDI:

Zadnjih 10: 2-8

Niz: 1 pobjeda

Mavericksi su nakon jako lošeg ulaska u sezonu skoro 3 mjeseca igrali dobru košarku da bi na kraju ostali bez snage i posustali. Izgubili su 9 od zadnjih 11 utakmica i tako si malo poboljšali draft poziciju iako smo sigurni da nisu tankirali. Dirk Nowitzki je rekao da želi odigrati još jednu sezonu, a nama ostaje nada da će održati obećanje. Harrison Barnes je opravdao svoj ugovor u prvoj sezoni, a ostaje pitanje koliki ugovor će dobiti Nerlens Noel. Najbitnije za njih je da trener Rick Carlisle ostane za kormilom.

  1. New Orleans Pelicans (-2) 10. pozicija Zapada; omjer 34-48

SLIJEDI:

Zadnjih 10: 4-6

Niz: 1 pobjeda

Po četvrti put u 5 sezona Anthonyja Davisa Pelicansi su propustili playoff. Zadnje dvije sezone su im bile preslikane, katastrofalan početak obilježen brojnim ozljedama dok su zadnjih 60-ak utakmica bili na oko 50% pobjeda. Ako iduće sezone ne pokažu veći napredak moglo bi doći do većeg pospremanja, a Davis bi ih mogao početi pritiskati da ga mijenjaju. Jrue Holiday će tražiti veliki novac da ostane, a onda neće imati novca na salary capu za potpisati 2 kvalitetna šutera zbog velikih ugovora koje imaju Solomon Hill i Omer Asik.

  1. Charlotte Hornets (-5) 11. pozicija Istoka; omjer 36-46

SLIJEDI:

Zadnjih 10: 4-6

Niz: 5 izgubljenih

Hornetsi su jako nazadovali, imali su čak 12 pobjeda manje nego prošle sezone, a predviđali smo im i 50 pobjeda. U dosta su nezgodnoj situaciji, potrošili su većinu salary capa za iduću sezonu, a u najboljem slučaju će biti donji nositelj iduće sezone. Ovakav roster bi bolje prošao prije 15-20 godina, ali danas kada imate samo jednog pravog strijelca nije lagano doći do playoffa. Trebaju im pojačanja na poziciji četvorke, kao i barem jedan pouzdan strijelac s klupe, ali kako većina lige ima sličan problem neće im biti lagano to pronaći.

  1. Detroit Pistons (+5) 10. pozicija Istoka; omjer 37-45

SLIJEDI:

Zadnjih 10: 3-7

Niz: 2 izgubljene

Pistonsi su još jedno veliko razočarenje Istoka. Ne toliko zbog omjera i propuštanja playoffa, nego zbog načina na koji su igrali i zbog nezalaganja i psihičke odsutnosti većine igrača. Previše su plaćeni da bi se ovako ponašali. Da NBA ugovori nisu garantirani kao u NFL-u mnogima bi ugovor bio raskinut, ali to je neka druga tema. Boban Marjanović je dobivao minuta na kapaljku što nam nije jasno, a može biti odličan backup centar. Zadnje 4 utakmice je imao prosjeke od 15,7 poena, 10,2 skoka, 59% šuta i 84% s linije slobodnih bacanja.

  1. Denver Nuggets (-1) 9. pozicija Zapada; omjer 40-42

SLIJEDI:

Zadnjih 10: 5-5

Niz: 2 pobjede

Nuggetsi na kraju nisu uspjeli uhvatiti playoff, ali su imali dobru sezonu. Nikola Jokić im je postao glavni igrač napada, a moraju odlučiti što će napraviti s Masonom Plumleejem koji će tražiti dobar ugovor, a Nuggetsi bi ga trebali pustiti zato što je predobar igrač da sjedi na klupi, a on i Jokić zajedno na terenu su katastrofa u obrani. Imat će dosta prostora pod salary capom, a jako dobro bi im došla pomoć s klupe na krilnim pozicijama, kao i pouzdani playmaker koji neće gledati samo svoju statistiku nego će razigravati i voditi ekipu.

  1. Miami Heat (-1) 9. pozicija Istoka; omjer 41-41

SLIJEDI:

Zadnjih 10: 6-4

Niz: 3 pobjede

Erik Spoelstra je nakon zadnje utakmice sezone bio utučen kao da su izgubili 7. utakmicu finala. Lošiji međusobni omjer s Bullsima ih je koštao playoffa. Hawksi koji su završili kao 5. su imali samo dvije pobjede više. Drugi dio sezone su imali omjer 30-11 i samo su Warriorsi bili bolji. Dion Waiters i James Johnson su slobodni igrači, a možda daju popust da ostanu, zato što su više puta rekli da su napokon pronašli mjesto gdje se osjećaju kao kod kuće. Ugovor Chrisa Bosha će se obrisati, a spominje se da bi Gordon Hayward možda došao.

  1. Chicago Bulls (-3) 8. pozicija Istoka; omjer 41-41

SLIJEDI: @BOS, @BOS, BOS, BOS

Zadnjih 10: 7-3

Niz: 2 pobjede

Nakon svih turbulencija, međusobnih svađa, problema s kemijom, zastarjelim načinom igre i ostalim problemima Bullsi su ipak uspjeli dohvatiti playoff. Igraju protiv prvih nositelja Celticsa koji nam ne izgledaju tako i nadamo se barem djelomičnoj reprizi prve runde 2009. kada su ove dvije ekipe odigrale 7 utakmica i 7 produžetaka. Ako će Rajon Rondo biti playoff Rondo, a Nikola Mirotić i Jimmy Butler igrati kao zadnjih mjesec dana, uz oporavljenog Dwyanea Wadea ovo bi mogla biti jako zanimljiva serija.

  1. Indiana Pacers (+5) 7. pozicija Istoka; omjer 42-40

SLIJEDI: @CLE, @CLE, CLE, CLE

Zadnjih 10: 6-4

Niz: 5 pobjeda

Pacersi su se ipak uspjeli ugurati u playoff zahvaljujući Paulu Georgeu koji zadnjih mjesec dana igra na MVP razini. Zadnjih 10 utakmica ima prosjeke od 30,5 poena i 7,5 skokova. Po imenima i matchupovima bi trebali moći parirati Cavsima, a osim dvoboja George protiv LeBrona Jamesa zanima nas hoće li Lance Stephenson koji dobiva 20-ak minuta napraviti kakav cirkus i uspjeti isprovocirati Kinga. Pacersi su dobri po imenima, pa njihove 42 pobjede smatramo razočarenjem, ali ako George dobije pomoć možda ćemo imati zanimljivu seriju.

  1. Memphis Grizzlies (-2) 7. pozicija Zapada; omjer 43-39

SLIJEDI: @SAS, @SAS, SAS, SAS

Zadnjih 10: 3-7

Niz: 2 izgubljene

Grizzliesi su i 7. sezonu u nizu u playoffu i za to im čestitamo, pogotovo kada znamo da je bilo sezona kada vam to na Zapadu niti 50 pobjeda nisu garantirale. Odigrali su loše drugi dio sezone, ali će opet igrati protiv starih ”neprijatelja” Spursa. Pogotovo su loši bili u obrani, ali mi smo optimisti i veselimo se ovoj seriji i nadamo se rezultatima tipa 88-85, kao da su 90-e. Nisu favoriti, ali ako će Mike Conley zabijati preko 20 poena, a Marc Gasol i Zach Randolph uspjeti ”zastrašiti” LaMarcusa Aldridgea možda ćemo imati zanimljivu seriju.

  1. Milwaukee Bucks (-1) 6. pozicija Istoka; omjer 42-40

SLIJEDI: @TOR, @TOR, TOR, TOR

Zadnjih 10: 5-5

Niz: 1 izgubljena

Mladi Bucksi će u prvoj rundi playoffa igrati protiv iskusnih Raptorsa i mnogi im ne daju prevelike šanse za iznenađenje, ali oni mogu biti dosta nezgodni. Za pokušaj prolaska ”Kanađana” morat će odigrati vrhunsku obranu. Giannis Antetokoumpo je postao prvi igrač u povijesti NBA lige koji je završio sezonu u top 20 u poenima, skokovima, asistencijama, blokadama i ukradenim loptama. U nekoj drugoj sezoni bi bio MVP kandidat, a ovako će biti plasiran između 5 i 10 mjesta. Budućnost je na njihovoj strani.

  1. Portland Blazers (-1) 8. pozicija Zapada; omjer 41-41

SLIJEDI: @GSW, @GSW, GSW, GSW

Zadnjih 10: 7-3

Niz: 1 izgubljena

Blazersi su se uspjeli ugurati u playoff, a za nagradu imaju ”spoj” s Warriorsima. Damian Lillard je rekao pobjeda Blazersa u 6 utakmica. Još se ne zna hoće li igrati Jusuf Nurkić i koliko. Bez njega bi to mogla biti brza metla, a ako će igrati možda i ukradu jednu pobjedu zato što će imati problema u branjenju trojke Lillard, Nurkić i C.J. McCollum. Zato bi mogli imati velikih u obrani koja je dobar dio sezone bila među najlošijima u ligi, a ova serija je i šansa za iskupljenje njihovoj skupoj klupi koja nije ispunila očekivanja.

  1. Atlanta Hawks (+7) 5. pozicija Istoka; omjer 43-39

SLIJEDI: @WAS, @WAS, WAS, WAS

Zadnjih 10: 6-4

Niz: 1 izgubljena

Hawksi su teže nego što se očekivalo održali niz od 10 uzastopnih playoff nastupa. U prvom krugu će igrati protiv napadački raspoloženih Wizardsa i morat će odigrati puno bolje u napadu ako žele imati šanse, iako ne treba zanemariti veliko playoff iskustvo Paula Millsapa i Dwighta Howarda, a ako bekovski dvojac Dennis Schroder i Tim Hardaway jr. budu mogli parirati bekovskom dvojcu Wizardsa iznenađenje nije isključeno, a također treba računati na trikove trenera Mike Budenholzera koji je prošao školu Spursa.

  1. Oklahoma City Thunder (0) 6. pozicija Zapada; omjer 47-35

SLIJEDI: @HOU, @HOU, HOU, HOU

Zadnjih 10: 6-4

Niz: 1 izgubljena

Da se mene pita MVP sezone bi bio tko onaj tko pobijedi u ovoj nadamo se napetoj, uzbudljivoj i atraktivnoj prvoj rundi. Russell Westbrook je skinuo sve rekorde legendarnog Oscara Robertsona u vezi tripledoubleova, ali ako brzo ispadnu iz playoffa to će im malo vrijediti. Steven Adams, Taj Gibson i Enes Kanter bi morali igrati fizički i na rubu prekršaja da zastraše slabiju visoku liniju Rocketsa, uz bolju igru u obrani Westbrooka koji bi sada ipak trebao prestati ganjati statistiku, zato što baš i nije pametno ostavljati šutere Rocketsa same.

  1. Washington Wizards (0) 4. pozicija Istoka; omjer 49-33

SLIJEDI: ATL, ATL, @ATL, @ATL

Zadnjih 10: 5-5

Niz: 1 izgubljena

Wizardsi su se ispuhali, zadnjih mjesec dana sezone su imali omjer 8-10. Izbjegavaju Cavse do finala Istoka, gdje bi se po talentu mogli naći. Trener Scott Brooks je često označavan kao trener koji se slabo prilagođava protivniku u playoffu, a protivnici su im iskusni Hawksi koji će im sigurno postaviti nekoliko zamki. Ako će John Wall nastaviti gdje je stao, a Bradley Beal, Otto Porter i Bojan Bogdanović koji ima problema s leđima budu gađati tricu blizu 40% morali bi proći barem prvu rundu. Ovaj playoff je šansa za Walla da postane top 10 igrač lige.

  1. Utah Jazz (0) 5. pozicija Zapada; omjer 51-31

SLIJEDI: @LAC, @LAC, LAC, LAC

Zadnjih 10: 7-3

Niz: 2 pobjede

Na Istoku vam 51 pobjeda daje poziciju 2. nositelja, a na Zapadu tek 5. Ovo bi mogla biti jako uzbudljiva serija dvije ekipe gdje bi se mogao igrati spori tempo s naglaskom na obranu. Barem smo sigurni da Jazzeri žele tako igrati ako žele pobijediti u playoff seriji, prvi puta nakon 2010. Rudy Gobert se nada da će svojom igrom u obrani u stilu Dikembea Mutomba dokazati da su centri još uvijek u modi, a za uspjeh će prvo morati limitirati ”glavu hobotnice” Chrisa Paula. Tu i pitanje ostanka Gordona Haywarda i Georgea Hilla.

  1. Toronto Raptors (-2) 3. pozicija Istoka; omjer 51-31

SLIJEDI: MIL, MIL, @MIL, @MIL

Zadnjih 10: 8-2

Niz: 4 pobjede

Kyle Lowry se vratio nakon ozlijede i izgleda dobro. Kao ekipa su u odličnoj formi, pobijedili su u 12 od zadnjih 14 utakmica i mislimo da su najveća prijetnja Cavsima. Lowry, DeMar DeRozan i Serge Ibaka su legitimna velika trojka, a tu još i Jonas Valanciunas i trojka DeMarre Carroll, Patrick Patterson i P.J. Tucker koja će moći tuči LeBrona, dok će Lowry i DeRozan tjerati Uncle Drewa na igru u obrani kroz mnogobrojne pick and roll akcije. Prvo moraju proći Buckse koji mogu biti neugodni, pogotovo ako Khrisa Middletona krene šut.

  1. Los Angeles Clippers (+1) 4. pozicija Zapada; omjer 51-31

SLIJEDI: UTA, UTA, @UTA, @UTA

Zadnjih 10: 8-2

Niz: 7 pobjeda

Clippersi su možda zaista tempirali formu za playoff. 7 pobjeda u nizu, a više od toga bi ih trebalo usrećiti što izgledaju kao da su napokon pronašli kemiju. Chris Paul, Blake Griffin i DeAndre Jordan izgledaju kao jedna od najboljih trojki lige. Znamo da moramo biti objektivni i nepristrani, ali želimo da u drugom krugu igraju protiv Warriorsa i barem se pošteno ”potuku” s njima. Znamo da će Paul imati ogroman motiv, samo da ostane zdrav. Ovo je možda zadnji playoff da gledamo ovakve Clipperse zato što gotovo svi mogu otići na ljeto.

  1. Houston Rockets (-2) 3. pozicija Zapada; omjer 55-27

SLIJEDI: OKC, OKC, @OKC, @OKC

Zadnjih 10: 5-5

Niz: 1 pobjeda

Rocketsi su upisali 55 pobjede, a kako već duže vrijeme znaju da će biti 3. na Zapadu mislimo da su mogli i do brojke 60. Mislimo da Mike D’Antoni neće puno mijenjati u svojoj filozofiji i da će i dalje živjeti i umirati od trice. Igra i obrana Patricka Beverlyja na Russellu Westbrooku bi mogla biti jedan od odlučujućih faktora serije, a drugo pitanje je kako će se visoka linija Rocketsa nositi sa snažnim centrima Thundera i hoće li i koliko će Westbrook čuvati Jamesa Hardena ili će tu ”čast” imati isključivo Andre Roberson.

  1. Boston Celtics (0) 1. pozicija Istoka; omjer 53-29

SLIJEDI: CHI, CHI, @CHI, @CHI

Zadnjih 10: 8-2

Niz: 2 pobjede

Imam osjećaj da nismo imali slabijeg prvog nositelja Istoka od početka 2000-ih, pa ako Celticsi naprave nered u playoffu dugujem im ispriku zato što sam ih lagano podcjenjivao cijelu sezonu. Ako će Isaiah Thomas, na kojeg će se protivničke obrane dodatno fokusirati imati prosjeke kao u sezoni smatrat ćemo ga superstarom. Al Horford im je glavni kreator, a tu su još i Avery Bradley, Marcus Smart i Jae Crowder kao jako dobri obrambeni igrači. Minusi su im skok, nedostatak drugog scorera, kao i pouzdana napadačka opcija s klupe.

  1. San Antonio Spurs (-1) 2. pozicija Zapada; omjer 61-21

SLIJEDI : MEM, MEM, @MEM, @MEM

Zadnjih 10: 5-5

Niz: 3 izgubljene

I Spursi slično kao i Rocketsi već duže vrijeme znaju svoju poziciju pa nemojte gledati 3 poraza u nizu na kraju sezone. Veliki su favoriti protiv Grizzliesa, a postali su još i veći kada se saznalo da Tony Allen neće igrati u seriji zbog ozlijede, a on bi imao zadaću čuvati Kahwija Leonarda. I dalje mislimo da im nedostaje brzine na bekovskim i centarskim pozicijama da izbace Rocketse i Warriorse na putu do finala, ali treba ih gledati zato što je ovo možda zadnji ples Argentinskog čarobnjaka Manua Ginobilija, a i Tony Parker već ima 35 godina.

  1. Cleveland Cavaliers (+4) 2. pozicija Istoka; omjer 51-31

SLIJEDI: IND, IND, @IND, @IND

Zadnjih 10: 4-6

Niz: 4 izgubljene

Cavsi su zadnjih 46 utakmica imali omjer 23-23. LeBron James nije igrao zadnje dvije utakmice pa se može reći da su poklonili mjesto 1. nositelja Celticsima. Sve to sada pada u vodu zato što su LeBronove ekipe zadnjih 6 sezona osvojile Istok. Dosta je upitnika oko njih, igraju užasnu obranu, a James, Kyrie Irving i Kevin Love imaju problema sa sitnim ozljedama. Ne želimo ispasti glupi i reći da nisu favoriti, a oni osvoje Istok uz 2-3 poraza, ali ostatak Istoka je napredovao i više ne pokazuje strah pred Kingovim trupama.

  1. Golden State Warriors (0) 1. pozicija Zapada; omjer 67-15

SLIJEDI: POR, POR, @POR, @POR

Zadnjih 10: 9-1

Niz: 1 pobjeda

Kevin Durant se vratio i izgleda zdravo. Naslov ili propast je moto za ove Warriorse i niti jedna ekipa nema veće breme favorita na leđima. Durant i Draymond Green su odlični u obrani, a pogotovo Durant koji ima visinu centra i preko kojeg je postalo jako teško zabiti. Mislimo da bi Stephen Curry trebao biti prva opcija u napadu zato što su onda najubojitiji, a Klay Thompson mora biti strpljiv i ne forsirati ako ne dobije odmah na početku puno lopti. Mislimo da ih zdrave nitko ne može pobijediti 4 puta u 2 tjedna, ali živi bili pa vidjeli.

Latest Posts

NE PROPUSTITE