Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

NBACro Power Rankings – Tjedan 3.

Evo nas već u trećem tjednu NBA lige. Znamo da su Sixersi opet loši, a da su Cavsi odlični. Jedno 25 momčadi se međusobno pobjeđuje tako da je teško išta prognozirati i meni raditi ljestvicu.Bilo je jako puno uspona i padova. Jadni oni koji misle živjeti od klađenja na NBA utakmice. Znamo da ništa ne znamo i time se ponosimo, ali to nas neće zaustaviti u prognozama i raspravama. Krenimo od 30 prema 1.

30. Philadelphia 76ers (0) 15. pozicija Istoka; omjer 0-5

SLIJEDI: UTA, @IND, IND, @ATL

Zadnjih 10: 0-5

Niz: 5 izgubljenih

Sixersi su jedina momčad Istoka bez pobjede tako da će im slaba utjeha biti to što su dvije utakmice ovaj tjedan izgubili za jednu loptu. Dario Šarić je imao bolji tjedan, dvaput je bio među najboljim strijelcima, pa očekujemo još dobrih igara Darija. Trener Brett Brown ne stavlja u igru zajedno Joela Embiida i Jahlila Okafora, a još kada se oporavi Nerlens Noel jasno je da će jedan ili čak dvojica morati otići. Čini se da uprava Sixersa misli da je Embiid najveći potencijal, a još kada gađa tricu 4/4 kao protiv Cavsa razumljivo je da tako misle.

29. New Orleans Pelicans (-2) 15. pozicija Zapada; omjer 0-6

SLIJEDI: @GSW, @SAC, @MIL, LAL

Zadnjih 10: 0-6

Niz: 6 izgubljenih

Još uvijek nam je jako žao Anthonyja Davisa. Opet su upisali 3 poraza i sve su bliže lanjskom startu kada su u sezonu krenuli s omjerom 1-11. Dva od tri poraza su bili nakon produžetaka i barem su počeli pokazivati nekakvu igru. Buddy Hield je počeo napredovati i tri utakmice zaredom je zabio preko 10 poena. Omer Asik sad ulazi s klupe i to mu izgleda više odgovara. Lance Stephenson je napokon počeo igrati dobro košarku i naravno da se ozlijedio. Operirao je prepone i neće ga biti nekoliko tjedana. Za kraj još samo treba reći: jadan Davis.

28. Washington Wizards (-7) 14. pozicija Istoka; omjer 1-4

SLIJEDI: HOU, BOS, CLE, @CHI

Zadnjih 10: 1-4

Niz: 1 izgubljena

Wizardsi su loši, barem tako izgledaju. Kemija ne postoji kod njih, pogotovo u obrani. Nije nam jasno kako je Scott Brooks dobio posao, kada su se njegovi Thunderi isključivo oslanjali na talent i izolacijsku košarku koju mogu igrati samo nekoliko igrača u cijeloj ligi. Bradley Beal ima reputaciju vrhunskog šutera, a pogađa samo 37%. Marcin Gortat bi trebao dobiti više lopti, šutira samo 7 puta, a igra 36 minuta u prosjeku. Klupa im je loša, a u trenucima kada je John Wall na klupi izgledaju užasno. Depresivno ih je gledati

27. Dallas Mavericks (-7) 14. pozicija Zapada; omjer 1-5

SLIJEDI: @LAL, @GSW

Zadnjih 10: 1-5

Niz: 1 pobjeda

Mavericksi su napokon pobijedili. Nije bilo lijepo, ali pobjeda je tu. Dirk Nowitzki se ozlijedio i još se ne zna koliko ga neće biti. Rick Carlisle je odličan trener, ali nije čarobnjak pa mislimo da Mavsi neće vidjeti playoff. Jednostavno nemaju kvalitetu i rebuilding se čini kao realna opcija, kao i mirovina za legendarnog Dirka. 6 od idućih 7 utakmica igraju u gostima i mogli bi pasti u jako veliki zaostatak. Imaju staru ekipu i slabu klupu, a to je recept za puno poraza. Off rating im je nakon dugo vremena pri dnu lige, kao i tempo.

26. Phoenix Suns (+3) 12. pozicija Zapada; omjer 2-5

SLIJEDI: @POR, DET, BRO, @GSW

ZADNJIH 10: 2-5

NIZ: 1 izgubljena

Sunsi su pobjegli s dna Zapada nakon dvije pobjede zaredom u produžetku. Zadnja dva picka prve runde drafta T.J. Warren i Devin Booker igraju odlično i na prosjeku su od preko 20 poena. Još se čeka da Eric Bledsoe proigra kako zna i opravda nadimak Mini LeBron. Slično kao i prije nekoliko godina opet imaju gužvu na bekovskim pozicija, a zbog toga za sada ispašta Brandon Knight. Dragan Bender tri utakmice zaredom nije ušao u igru i pitanje je koliko je on spreman za NBA ligu u ovom trenutku.

25. Minnesota T’Wolves (-3) 13. pozicija Zapada; omjer 1-4

SLIJEDI: @BRO, @ORL, LAC, LAL

Zadnjih 10: 1-4

Niz: 2 izgubljene

Wolvesi su napokon upisali pobjedu, ali niti drugi tjedan sezone ne mogu smatrati uspješnim. Daleko je to od igre i rezultata što su mnogi očekivali kada im vidite razinu talenta na rosteru. Jedinu pobjedu su upisali protiv Grizzliesa koji su odmarali većinu prve petorke. Tom Thibodeau ih još nije pretvorio u jaku obrambenu ekipu, iako su malo ubrzali tempo igre. S klupe jedino Shabazz Muhammad igra dobro, a Ricky Rubio se opet ozlijedio, pa je Kris Dunn u petorci koja sada ima četvoricu s 22 godine i manje.

24. Brooklyn Nets (+2) 13. pozicija Istoka; omjer 2-4

SLIJEDI: MIN, @NYK, @PHO

Zadnjih 10: 2-4

Niz: 1 izgubljena

Netsi nastavljaju dokazivati da nisu tako loša momčad, a nas posebno veseli što je Bojan Bogdanović igrač s najvećom minutažom u klubu, čak i većom od Brooka Lopeza, koji je prihvatio trend i počeo šutirati trice. Protiv Pistonsa ih je pogodio čak četiri. Sean Kilpatrick je ugodno iznenadio i uz Bogdanovića i Jeremyja Lina čini dobru vanjsku liniju. Nedostaje im još koji visoki koji može pogađati izvana. Ovaj tjedan kreću na turneju po Zapadu i žele nastaviti s dobrom igrom. Rondae Hollis-Jefferson bi morao šutirati bolje od 28% iz igre.

23. Orlando Magic (+5) 9. pozicija Istoka; omjer 3-3

SLIJEDI: @CHI, MIN, UTA, @OKC

Zadnjih 10: 3-3

Niz: 3 pobjede

Odličan tjedan za Magic, 3 pobjede u nizu iako protivnici nisu bile elitne momčadi. Evan Fournier igra jako dobro i za sada je prva opcija u napadu. Jako velik broj visokih igrača znači da Aaron Gordon igra na poziciji niskog krila, a tu nije dobar napadački. Protiv Wizardsa im je klupa donijela pobjedu, a ona na papiru izgleda dobro. Mislimo da bi slično kao i Sixersi trebali mijenjati kojeg visokoga, ako za ništa drugo onda barem za pickove na draftu. Elfridu Paytonu je ovo treća sezona i vrijeme mu je da pokaže bolje i konstantnije igre.

22. New York Knicks (-6) 12.pozicija Istoka; omjer 2-4

SLIJEDI: BRO, @BOS, @TOR

Zadnjih 10: 2-4

Niz: 1 izgubljena

Knicksi su i dalje enigma za pročitati. Igrali su sve utakmice protiv jakih ekipa tako da ih još nećemo previše kritizirati. Osim klupu, gdje osim Brandona Jenningsa baš i nema talenta. Derrick Rose bi trebao više razigravati Kristapsa Porzingisa kao zadnje dvije utakmice, a manje dokazivati da još ima eksplozivnost od prije 5 godina. Još se trebaju uigrati, ali ako se koji starter ozlijedi šanse za playoff će im jako pasti. Također će igru u obrani morati podignuti. Zadnje mjesto u def ratingu obično ne vodi nigdje.

21. Sacramento Kings (+3) 11. pozicija Zapada; omjer 3-5

SLIJEDI: NOP, LAL, @POR

Zadnjih 10: 3-5

Niz: 1 pobjeda

Kingsi su težak tjedan po Istoku ipak uspjeli zaključiti pobjedom i to protiv Raptorsa. Sada imaju dvije utakmice zaredom doma i nadaju se da će opet biti na omjeru od 50% pobjeda. Trener Dave 1 ih još nije pretvorio u jaku obrambenu ekipu, pri dnu lige su u def ratingu. DeMarcus Cousins i Rudy Gay igraju odlično i na prosjecima su od preko 22 poena, ali problem je što im niti jedan drugi igrač ne zabija preko 9 poena. Unatoč tome Kingsi dobro izgledaju i možda ipak ima nade za njih, samo da dobiju konstantnu pomoć trećeg igrača.

20. Miami Heat (-1) 11. pozicija Istoka; omjer 2-3

SLIJEDI: @OKC, CHI, UTA

Zadnjih 10: 2-3

Niz: 1 izgubljena

Heat nastavlja igrati onako kako smo i očekivali. Čvrsto, borbeno i dobro u obrani. Trenutno su osmi po def ratingu. Hassan Whiteside je čudo od igrača, ali i Goran Dragić napokon igra u razini svog ugovora. Ovaj tjedan im gostuju Bullsi pa će sigurni smo biti dosta emocija prije početka utakmice. Tyler Johnson s klupe ubacuje preko 15 poena uz odličan šut i jedan je od ranih kandidata za najboljeg 6. igrača lige.  Još ako Dion Waiters i Justise Winslow podignu postotak šuta možda će se boriti za ulazak u playoff, iako mislim da će ostati kratki.

19. Indiana Pacers (-4) 10. pozicija Istoka; omjer 3-3

SLIJEDI: @CHA, PHI, @PHI, BOS

Zadnjih 10: 3-3

Niz: 1 pobjeda

Pacersi nastavljaju s domaćim pobjedama i gostujućim porazima uz lošu igru u obrani. Svi se čude lošoj obrani Pacersa, ali kada vam je startni bekovski par Jeff Teague i Monta Ellis to ne bi trebalo biti tako čudno. Myles Turner je veliki talent, pogotovo u napadu, ali još je on daleko od obrambenog specijalca. Ovaj tjedan igraju dvaput sa Sixersima, a to je još uvijek dobar recept za krenuti u pobjednički niz. Paul George je pokazao frustraciju te zaradio isključenje i možda neće igrati protiv Hornetsa.

18. Memphis Grizzlies (-7) 10. pozicija Zapada; omjer 3-4

SLIJEDI: DEN, @MIL

Zadnjih 10: 3-4

Niz: 2 izgubljene

Grizzliesi i dalje šutiraju tricu, to se izgleda neće promijeniti. 11. su po broju pokušaja za tricu s 26 pokušaju po utakmici, dok su ih lani upućivali 18. Marc Gasol malo previše gađa izvana, pa mu je postotak šuta pao na za centra mizernih 36%. Mike Conley igra dobro i pokušava opravdati najveći ugovor u povijesti NBA lige. Zach Randolph se dobro osjeća kada ulazi s klupe, brojke su mu dobre, ali mislim da bi morao igrati više od 21 minute. Chandler Parsons se vratio i morat će brzo ući u formu, zato što do kraja mjeseca igraju puno u gostima.

17. Chicago Bulls (-9) 8. pozicija Istoka; omjer 3-3

SLIJEDI: ORL, @ATL, @MIA, WAS

Zadnjih 10: 3-3

Niz: 3 izgubljene

Nakon izvrsnog starta Bullsi su izgubili tri zaredom, a pogotovo su loše izgledali u zadnja dva poraza. Sve dobro iz prve tri utakmice je sada izgledalo loše, a najvažnije je da su slabo šutirali, gubili lopte i bili loši u obrani. Nije još vrijeme za uzbunu, ali ako iduću doma ne pobjede Magic moglo bi biti panike. Nakon toga 8 od idućih 9 utakmica igraju u gostima. Jimmy Butler i Dwyane Wade su prvi strijelci, ali trebat će konstantnu pomoć ostalih, pogotovo ako nastave primati 107,3 poena po sto posjeda lopte protivnika.

16. Denver Nuggets (+2) 8. pozicija Zapada; omjer 3-3

SLIJEDI: @MEM, GSW, DET, @POR

Zadnjih 10: 3-3

Niz: 1 pobjeda

Nuggetsi su na odličnom omjeru 3-3 kada se uzme u obzir da su samo jednu utakmicu odigrali doma. Još gostuju kod Grizzliesa pa igraju 6 od idućih 7 doma. Ako tu uhvate pozitivan niz i samopouzdanje playoff će biti realan cilj. Momčad je dosta ujednačena, imaju devet igrača koji ubacuju preko 7.5 poena u prosjeku.  Jusuf Nurkić i Nikola Jokić igraju odlično, ali obojica ne dobivaju više od 25 minuta po susretu, zato što ih trener Mike Malone ne drži zajedno u igri osim na početku utakmice.

15. Los Angeles Lakers (+10) 7. pozicija Zapada; omjer 4-3

SLIJEDI: DAL, @SAC, @NOP, @MIN

Zadnjih 10: 4-3

Niz: 3 pobjede

Lakersi su imali odličan tjedan s tri pobjede u nizu i to kod Hawksa, pa doma ”ponizili” Warriorse. Luke Walton je rani kandidat za trenera godine. Imaju dobru kemiju, svi se trude i čak su solidni u obrani, a to je mjesto gdje mlade ekipe imaju problema. Ovaj tjedan igraju četiri utakmice s momčadima koje imaju kombinirani omjer 5-20 tako da bi mogli nastaviti pobjeđivati. Jordan Clarkson, Lou Williams, Brandon Ingram, Tarik Black i Larry Nance Jr. ulaze s klupe i čine jako uzbudljivu drugu postavu.

14. Milwaukee Bucks (+9) 6. pozicija Istoka; omjer 4-3

SLIJEDI: NOP, MEM

Zadnjih 10: 4-3

Niz: 1 izgubljena

Nakon kritika sada je došlo na red da hvalimo Buckse. Giannis Antetokounmpo i Jabari Parker igraju sve bolje, a kada je tako čuvajte ih se. Imali su jedan od lakših rasporeda u ligi do sada, a ovaj tjedan igraju samo dvije utakmice i to obje doma tako da ih još ne možemo ocijeniti. Jedino što znamo je da im nedostaje konstantnosti. Zabiju tri puta preko 117 poena, a onda protiv Mavsa koji su bili bez pobjede u utakmici koja je otišla u produžetak ubace 75 poena. Ako budu na oko 50% pobjeda Antetokounmpo bi mogao postati All-Star.

13. Houston Rockets (0) 9. pozicija Zapada; omjer 3-3

SLIJEDI: @WAS, @SAS, SAS

Zadnjih 10: 3-3

Niz: 1 izgubljena

Rocketsi i dalje solidno igraju s obzirom na raspored i gostovanja. Ovaj tjedan opet neće biti ugodan zato što dvaput igraju protiv Spursa. Zato James Harden igra spektakularno u napadu. Zabija preko 30 poena uz 12 asista i 7 skokova. Eric Gordon igra dosta dobro, ali kod njega je najbitnije zdravlje. Ako obranu barem solidno odigraju mogli bi biti blizu 50 pobjeda, a trenutno su 28. u obrani. Toliko ovise o Hardenu da kada je on na klupi igra im jako padne i brzo su u rezultatskom zaostatku.

12 Boston Celtics (-3) 7. pozicija Istoka; omjer 3-3

SLIJEDI: @WAS, NYK, @IND

Zadnjih 10: 3-3

Niz: 2 izgubljene

Celticsi ne djeluju dobro kako su mnogi očekivali. Imaju dosta ozljeda, Al Horford i Jae Crowder su propustili neke utakmice, Kelly Olynyk još nije niti zaigrao, ali nema isprike za biti predzadnji u def ratingu, dok su lani bili pri vrhu lige u tom segmentu. Isaiah Thomas i Avery Bradley su debelo potplaćeni, a ugovori im traju do ljeta 2018, tako da im je iduće ljeto zadnja šansa za potpisati još jednog AllStar igrača prije nego će morati produžiti ugovore s njima dvojicom. Bez još jednog velikog pojačanja neće moči ugroziti Cavalierse.

11. Detroit Pistons (+1) 5. pozicija Istoka; omjer 4-2

SLIJEDI: @LAC, @PHO, @SAS, @DEN

Zadnjih 10: 4-2

Niz: 1 pobjeda

Omjer 4-2 izgleda lijepo, ali Pistonsi su sve 4 pobjede ostvarili doma protiv slabijih protivnika. Ovaj tjedan su na turneji po Zapadu, pa ćemo nakon toga biti pametniji. Tobias Harris igra jako dobro, šutira iz igre 55%, a za tricu 45%. Sada se tek vidi koliko je ”pametna” uprava Magica kada je pustila jedinog visokog igrača koji zna šutirati izvana. Marcus Morris je sada drugi strijelac ekipe, dok se od Andre Drummonda ipak očekivalo više od 13,7 poena. U obrani su pri samom vrhu i to im daje optimizam prije povratka Reggiea Jacksona.

10. Utah Jazz (+7) 6. pozicija Zapada; omjer 4-3

SLIJEDI: @PHI, @CHA, @ORL, @MIA

Zadnjih 10: 4-3

Niz: 1 pobjeda

Dobar tjedan Jazzera, a probat će ga nastaviti turnejom po Istoku gdje igraju još 4 utakmice. 8 od prvih 11 će odigrati u gostima, tako da bi omjer od recimo 6-5 izgledao jako dobro. Gordon Hayward se vratio i u prvoj utakmici protiv Knicksa je zabio 28 poena. Ako će on biti efikasan šanse im rastu. George Hill je nastavio s odličnim igrama i dokazuje da nije samo specijalist za obranu iako će mu brojke pasti kada se svi oprave od ozljeda. Derrick Favors se vraća u petorku i formu dok će Joe Johnson povratkom Haywarda započinjati s klupe.

9. Portland Blazers (+1) 5. pozicija Zapada; omjer 4-3       

SLIJEDI: PHO, @LAC, SAC, DEN

Zadnjih 10: 4-3

Niz: 2 pobjede

Blazersi su se vratili pobjedama nakon 2 uzastopna poraza. Kod njih zapravo ništa novoga, Damian Lillard igra kao MVP, zabija 32 poena uz 50% šuta, a C.J. McCollum kao AllStar. Razlika je ta što više ne lete ”ispod radara” kao lani kada su imali mala očekivanja. Četiri od idućih pet utakmica igraju doma i očekujemo još pobjeda. Evan Turner i Allen Crabbe su potpisali ogromne ugovore, ali za sada ih ne opravdavaju na terenu. Festus Ezeli se još oporavlja od operacije koljena i još nema niti približnog datuma povratka.

8. Atlanta Hawks (-1) 4. pozicija Istoka; omjer 4-2

SLIJEDI: @CLE, CHI, PHI

Zadnjih 10: 4-2

Niz: 1 pobjeda

Dva ”loša” poraza su upisali Hawksi ovaj tjedan i na kraju ipak nisu dovoljno dobro iskoristili laganiji raspored na početku sezone. Srećom po njih drugi su u obrani u cijeloj ligi. Dwight Howard igra dobro i polako se približava brojkama koje je ima u dresu Magica. Tim Hardaway jr. igra iznad očekivanja i rani je kandidat za igrača koji je najviše napredovao. S klupe ulazi i Mike Muscala koji igra 20 minuta po susretu. Ovaj tjedan igraju protiv Cavaliersa i vidjet ćemo mogu li se ovi novi Hawksi bolje nositi protiv Kingove momčadi.

7. Charlotte Hornets (+7) 2. pozicija Istoka; omjer 4-1

SLIJEDI: IND, UTA, TOR, @CLE

Zadnjih 10: 4-1

Niz: 2 pobjede

Hornetsi su već na omjeru 4-1, ali protivnici nisu bili elita tako da ćemo još čekati prije nego kažemo da su odlični. Ovaj tjedan imaju još tri utakmice doma i mogli bi se učvrstiti na drugom mjestu Istoka. Kada ste treći u def ratingu, a prvi u čuvanju lopte sa samo 10,7 izgubljenih po utakmici onda vam i je mjesto pri vrhu lige. Kemba Walker nastavlja igrati izvrsno, dok je Michael KiddGilchrist očekivano dobar u obrani. Još ako Nic Batum i Marvin Williams poprave preciznost s trice bit će jako opasni.

6. Toronto Raptors (-1) 3. pozicija Istoka; omjer 4-2

SLIJEDI: @OKC, @CHA, NYK

Zadnjih 10:  4-2

Niz: 1 izgubljena

Jučerašnji domaći poraz od Kingsa im nije trebao zato što osam od idućih deset utakmica igraju u gostima i tu će vidjeti njihovu pravu snagu. DeMar DeRozan i njegova izolacijska košarka ispod linije za 3 poena izgledaju odlično i trenutno je prvi strijelac lige s 33,7 poena, a pogodio je samo 2 trice cijelu sezonu, ali je zato 9 puta na crti slobodnih bacanja po utakmici. Kyle Lowry bi morao šutirati bolje od 36%, a Patrick Patterson i DeMarre  Caroll bolje od 29% ako se žele vratiti u pozitivnom omjeru s turneje.

5. Oklahoma City Thunder (+1) 1. pozicija Zapada; omjer 5-1

SLIJEDI: MIA, TOR, LAC, ORL

Zadnjih 10: 5-1

Niz: 1 pobjeda

Unatoč teškom porazu kod svog bivšeg suigrača Thunder je imao dobar tjedan, pogotovo je važna bila pobjeda kod Clippersa. Russell Westbrook je oko tripledouble prosjeka i sve nas zanima koliko dugo može izdržati u tom ritmu. Mislim da bi Enes Kanter trebao igrati više od 17 minuta u prosjeku, zato što su mu prosjeci da igra 36 minuta bili 21,4 poena i 14,3 skoka Nakon što su bili škrti i nisu platili Hardena i Jacksona odlučili su dati veliki ugovor Victoru Oladipu?! Ovaj tjedan igraju 4 utakmice doma pa bi trebali nastaviti pobjeđivati.

4. Golden State Warriors (-1) 4. pozicija Zapada; omjer 4-2

SLIJEDI: NOP, DAL, @DEN, PHO

Zadnjih 10: 4-2

Niz: 1 izgubljena

Warriorsi nisu ona nepobjediva ekipa od lani, a Stephen Curry je prekinuo svoj niz od 157 utakmicu u nizu s barem jednom pogođenom tricom. Nemaju rim protectora, a Andre Iguodala i Shaun Livingston izgledaju starije i sporije. Kevin Durant zabija svoje, na prosjeku je od 30 poena uz 59% šuta. Klay Thompson je ili u krizi ili se još nije prilagodio na novog suigrača, na prosjeku je od 15,7 poena uz slabih 38% šuta, a šutira samo 1.5 lopti manje od Duranta po susretu. Ian Clark zabija 6,7 poena i to je najviše što igrač s klupe zabija.

3. Los Angeles Clippers (+1) 2. pozicija Zapada; omjer 5-1

SLIJEDI: DET, POR, @OKC, @MIN

Zadnjih 10: 5-1

Niz: 2 pobjede

Clippersi su u svojoj diviziji nakon dugo vremena na prvom mjestu, a raspored ovaj tjedan govori da bi tamo mogli i ostati. Posebno je bila impresivna pobjeda kod Spursa od 24 razlike. Klupa im barem sada na početku sezone ne zadaje glavobolje, čak im je i postala prednost pa Chris Paul, Blake Griffin i DeAndre Jordan ne moraju igrati više od 30-32 minute. Osim standardnog Jamala Crawforda dobre partije pružaju Austin Rivers, Raymond Felton i Marreese Speights koji je na prosjeku od 10,8 poena.

2.San Antonio Spurs (0) 3. pozicija Zapada; omjer 5-2  

SLIJEDI : HOU, DET, @HOU

Zadnjih 10: 5-2

Niz: 1 izgubljena

Spursi su izgubili dvije od zadnje tri utakmice, a u nekim trenucima su izgledali kao veterani. Na Tonyju Parkeru u napadu i Pau Gasolu u obrani se sve više vide godine i to nije dobro. Danny Green će se uskoro vratiti na parket, ali niti to im neće pomoći protiv atletskih momčadi. Mislim da bi trebali napraviti zamjenu s nekom ekipom za beka koji može trčati i zabiti kada je sam. Sezona je duga, a Gregg Popovich će radije izgubiti koju utakmicu nego umarati startere, pa niti mladi Kahwi Leonard ne igra više od 31 minute.

1. Cleveland Cavaliers (0) 1. pozicija Istoka; omjer 6-0        

SLIJEDI: ATL, @WAS, CHA

Zadnjih 10: 6-0

Niz: 6 pobjede

Cavaliersi i dalje gaze sve pred sobom i već su na omjeru 6-0 i jedina su neporažena momčad lige. Ne pokazuju nikakve slabosti. Njihov Big 3 to zaista i je i sva trojica, LeBron James, Kyrie Irving i Kevin Love su na prosjeku većem od 20 poena. Ako već tražimo mane, a zaista ih je teško naći onda je to da LeBron igra previše minuta, točnije 36,3, a Tyronn Lue je obećavao da će manje igrati.  Usput mu čestitamo na ulasku u top 10 NBA strijelaca svih vremena. Ako ovako nastave i ako im pogledate raspored moguće je da uđu u prosinac bez poraza.

Latest Posts

NE PROPUSTITE