Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

NBACro Power Rankings- Tjedan 4

Nema više neporaženih i nema više momčadi bez pobjede. Neke ekipe su već odigrale 10 utakmica i neke stvari polako postaju jasnije i zato je bilo manje velikih uspona i padova na našoj ljestvici za razliku od prošlog tjedna. Clippersi misle ozbiljno, Warriorsi se još traže, dok se Spursi čuvaju, a Raptorsi i Hawksi pokazuju da se ne boje Cavsa. Još nitko nije odustao od sezone i počeo tankirati, a to nas veseli. Krenimo od 30 prema 1.

30. Philadelphia 76ers (0) 15. pozicija Istoka; omjer 1-8

SLIJEDI: @HOU, WAS, @MIN, PHO

Zadnjih 10: 1-8

Niz: 1 izgubljena

Napokon su i Sixersi uspjeli pobijediti i tako su prekinuli niz od čak 44 poraza u listopadu i studenom, ovo im je bila prva pobjeda u tim mjesecima od 2013. Trud im se mora priznati, ali očit je nedostatak talenta u napadu, pogotovo kada Joel Embiid propusti utakmicu zbog opreza i odmora, a propustio ih je već tri. Dario Šarić je sve bolji i već je drugi skakač momčadi, jedino bi trebao biti agresivniji prema obruču i da ima više od 1,1 slobodnih bacanja po utakmici. Ovaj tjedan imaju lakši raspored pa im predviđamo još jednu pobjedu.

29. New Orleans Pelicans (0) 15. pozicija Zapada; omjer 1-9

SLIJEDI: BOS, @ORL, POR, CHA

Zadnjih 10: 1-9

Niz: 1 izgubljena

Svaki tjedan ista priča kod Pelicansa. Imaju Anthonyja Davisa i gomilu ispodprosječnih igrača. Kada vam je E’Twaun Moore drugi najbolji strijelac sve je jasno. Napadački su slabi, a tricu gađaju 28% što je dovoljno za zadnje mjesto u ligi. Očekivalo se da će rookie Buddy Hield ubacivati trice, ali on ih pogađa samo 23%, a nije ”sramežljiv” zato što ih uputi 5,5 po utakmici iako igra samo 20-ak minuta. Jrue Holiday i Tyreke Evans bi se trebali brzo vratiti, ali ovo jako podsjeća na prošlu sezonu i mislimo da će tako i završiti, a to znači bez playoffa.

28. Washington Wizards (0) 14. pozicija Istoka; omjer 2-7

SLIJEDI: @PHI, NYK, MIA

Zadnjih 10: 2-7

Niz: 2 izgubljene

Wizardsi i dalje gube, ali su počeli pokazivati napredak. U porazu protiv Bullsa su se dobro držali iako su igrali bez Johna Walla i Bradleyja Beala. Idućih pet utakmica igraju protiv slabih momčadi i ako žele u playoff moraju krenuti s pobjedama. Otto Porter igra najbolju košarku svoje karijere i pokazuje zašto je bio treći pick drafta. Wall je isključen dvije utakmice zaredom što govori da je frustriran, ali kao vođa ekipe bi morao zadržati hladnu glavu. Šut za tricu im je slabih 31%, a zadnji su po broju upućenih, samo 18,7 po utakmici.

27. Phoenix Suns (-1) 13. pozicija Zapada; omjer 3-8

SLIJEDI: @DEN, @IND, @PHI,

ZADNJIH 10: 3-7

NIZ: 2 izgubljene

Sunsi su u svih 11 utakmica primili preko 100 poena, a u prosjeku primaju čak 115 po susretu. Olakotna okolnost je što igraju najbržim tempom lige pa 9 momčadi imaju lošiji def rating. Malo čudi što su pri samom dnu po broju upućenih i postotku trice, a imaju dobre šutere na rosteru. Imaju još pet uzastopnih gostovanja i ako će igrati kao jučer protiv Warriorsa imaju šansu ukrasti koju pobjedu, ali kod njih je najvažnije da nastave s razvojem svojih mladih igrača. Dragan Bender je jučer dobio 14 minuta i dobro ih je iskoristio.

26. Dallas Mavericks (+1) 14. pozicija Zapada; omjer 2-6

SLIJEDI: @NYK, @BOS, MEM, @ORL

Zadnjih 10: 2-6

Niz: 1 izgubljena

Harrison Barnes nastavlja demantirati sve ”stručnjake” sa svojom igrom i brojkama. To je nažalost jedna od rijetkih dobrih vijesti za Mavse, uz lijepu pobjedu kod Lakersa. Problem su silne ozlijede, protiv Warriorsa pola ekipe nije igralo, tako da ako se svi oporave Mavsi bi se mogli ugurati u playoff, ali kod veteranskih ekipa zdravlje je uvijek upitno. Veseli što su solidni u obrani, a morali bi popraviti preciznost s trice. Iako igraju tri utakmice u gostima ovaj tjedan mogli bi uzeti koju pobjedu i krenuti u poretku prema gore.

25. Miami Heat (-5) 13. pozicija Istoka; omjer 2-6

SLIJEDI: @SAS, ATL, MIL, @WAS

Zadnjih 10: 2-6

Niz: 4 izgubljene

Dok se u medijima pričalo o povratku najboljeg igrača u povijesti franšize, ali u dresu Bullsa i njegovom odnosu s Patom Rileyjem Heat je izgubio 4 utakmice zaredom. Kao što se i očekivalo napad im je veliki problem, dok su u obrani i pogotovo zaštiti vlastitog obruča vrlo dobri, najviše zahvaljujući Hassanu Whitesideu. 5 od idućih 7 igraju u gostima i bit će im teško, pogotovo ako će šutirati 42% iz igre. Izgleda da su Flashu ipak trebali produžiti ugovor i nastaviti gdje su stali lani kada su samo jednu pobjedu bili udaljeni od finala Istoka.

24. Denver Nuggets (-8) 12. pozicija Zapada; omjer 3-7

SLIJEDI: PHO, TOR, UTA

Zadnjih 10: 3-7

Niz: 4 izgubljene

Jako loš tjedan Nuggetsa, 4 poraza u nizu, još su bez pobjede doma u nekada teško ”osvojivoj tvrđavi” na 1600 metara nadmorske visine. Igraju još 4 zaredom doma i trebali bi barem 3 pobijediti ako ne žele već na početku sezone jako zaostati za playoff pozicijama. Emmanuel Mudiay kao startni playmaker ima 3.2 asistencije u prosjeku i 34% šuta. Nikola Jokić je u zadnjih 7 utakmica samo jednom zabio preko 10 poena, a Jusuf Nurkić jednom u zadnjih 5 utakmica. Smanjena im je i minutaža, pogotovo u drugom poluvremenu.

23. New York Knicks (-1) 12.pozicija Istoka; omjer 3-6

SLIJEDI: DAL, DET, @WAS, ATL

Zadnjih 10: 3-6

Niz: 2 izgubljene

Knicksi djeluju kao da se počinju urušavati iznutra. Znamo da je sezona tek počela, ali nisu dobro startali. Phil Jackson je javno rekao da je nezadovoljan kako igraju njegov triangle ili trokut napad, a već su i napravili jednu promjenu kada su stavili Kurta Rambisa da vodi obranu koja je usput na zadnjem mjestu u ligi. Samo su jedno utakmici primili manje od 100 poena i tako zadnje godine primea Carmela Anthonyja prolaze uzalud, a on sigurno razmišlja zašto je natjerao Knickse da daju pola ekipa Nuggetsima u tradeu za njega 2011.

22. Sacramento Kings (-1) 10. pozicija Zapada; omjer 4-7

SLIJEDI: SAS, LAC, TOR

Zadnjih 10: 3-7

Niz: 2 izgubljene

Kingsi djeluju kao momčad koja će pobijediti u 30-35 utakmica, a to je teritorij koji vam ne donosi niti playoff, niti top 5 pick na draftu. Dok se napadačkoj igri DeMarcusa Cousinsa ništa ne može prigovoriti, mogao bi se više truditi u obrani, a i prosjek skokova mu je pao na 8,6. Idućih 5 utakmica igraju kod kuće, do prve protiv Spursa će imati 5 dana odmora, ali problem je što su protivnici ekipe s boljim omjerima od njih. Ako žele ući u niz pobjeda Ty Lawson bi morao bolje od 5,6 poena uz 31% šuta, kao i Aaron Afflalo i Darren Collison.

21. Minnesota T’Wolves (+4) 11. pozicija Zapada; omjer 3-6

SLIJEDI: CHA, PHI, @MEM

Zadnjih 10: 3-6

Niz: 1 pobjeda

Wolvesi pokazuju znakove napretka, ali ne u obrani nego u napadu. Trenutno su drugi po off ratingu, a tricu gađaju izvrsnih 42%. Imaju napadački talent da 10 godina predvode ligu u tom segmentu, ali ako će htjeti igrati i pobjeđivati u playoffu morat će biti barem solidni u obrani. Andrew Wiggins , KarlAnthony Towns i Zach LaVine su najbolja mlada trojka lige i samo im je nebo granica. Ako će njihov Big 3 imati pomoć od suigrača s klupe, kao jučer od Nemanje Bjelice koji je postigao 24 poena, vrlo brzo bi mogli doći do pozitivnog omjera.

20. Orlando Magic (+3) 10. pozicija Istoka; omjer 4-6

SLIJEDI: @IND, NOP, DAL

Zadnjih 10: 4-6

Niz: 1 pobjeda

3 poraza, 3 pobjede, 3 poraza, pa pobjeda kod Thundera gdje je Serge Ibaka svoju bivšu momčad ”počastio” šutem za pobjedu. To nam govori da nikad ne znamo što očekivati od Magica. Nikola Vučević je najveća žrtva novog sistema i gužve pod obručem. Bismack Biyombo je ipak preplaćen, za rezervnog centra koji zabija 3,8 poena i plaćen je 17 milijuna godišnje. Jedan od njih dvojice bi morao otići. 5 od idućih 7 igraju doma. Marijo Hezonja dvije utakmice zaredom nije ušao u igru, ali nadamo se da će brzo nazad u rotaciju.

19. Brooklyn Nets (+5) 9. pozicija Istoka; omjer 4-5

SLIJEDI: @LAC, @LAL, @OKC, POR

Zadnjih 10: 4-5

Niz: 1 pobjeda

Netsi nastavljaju s dobrim igrama i to polako prestaje biti iznenađenje. Nakon što su godinama bili prvi vrhu po plaćama igračima, ove godine imaju najmanji payroll u cijeloj ligi. Trener Kenny Atkinson ih tjera da se puno dodaju u napadu i gađaju trice. Sedmorica zabijaju preko 9,4 poena u prosjeku, a nitko preko 19,4 koliko zabija Brook Lopez. Nije jedan igrač ne igra preko 28 minuta. Ovaj tjedan nastavljaju turneju po Zapadu, ali Netsi će se osim u šut i nesebičnost uzdati u obranu koja je 11. po def ratingu.

18. Indiana Pacers (+1) 11. pozicija Istoka; omjer 4-6

SLIJEDI: ORL, CLE, PHO, @OKC

Zadnjih 10: 4-6

Niz: 2 izgubljene

Što se dešava s Pacersima? Igrali su dvaput sa Sixersima prošli tjedan i obje utakmice su otišle u produžetak. Napadački su dobri, četvrti su po postotku šuta, ali su 29. u def ratingu nakon što su godinama bili u samom vrhu. Izgleda da je odlazak Iana Mahinmija ostavio i veću rupu pod vlastitim obručem nego su to očekivali. Možda bi bilo dobro da prebace Montu Ellisa na ulogu 6. igrača, zato što bi imao povoljnije obrambene matchupove. 7 od idućih 8 utakmica igraju doma i trebali bi krenuti s pobjedama da ne bi morali paliti alarm panike.

17. Memphis Grizzlies (+1) 9. pozicija Zapada; omjer 4-5

SLIJEDI: @UTA, @LAC, @DAL, MIN

Zadnjih 10: 4-5

Niz: 1 izgubljena

Grizzliesi su odigrali samo dvije utakmice prošli tjedan, a sada ih čekaju pet gostovanja u idućih šest utakmica. Još uvijek ne možemo procijeniti da li je obrambeni pad uslijedio zbog promjene filozofije igranja ili su neke igrače počele stizati godine, a i Tony Allen je također propustio pet utakmica. ”Medvjedi” zbog nedostatka strijelaca s vanjskih pozicija ”muče” starog Vincea Cartera s 27 minuta u prosjeku, a i rookie Wade Baldwin ih igra 19, ali im to vraća sa samo 4 poena uz 30% šuta.

16. Milwaukee Bucks (-2) 7. pozicija Istoka; omjer 5-4

SLIJEDI: @ATL, @MIA, GSW

Zadnjih 10: 5-4

Niz: 1 pobjeda

Bucksi su odlučili biti ta momčad protiv koje će Pelicansi upisati prvu pobjedu. Ovaj tjedan imaju teži raspored pa ćemo ih vidjeti. Digli su se u obrani i počinju ličiti na ekipu od prije dvije godine. Giannis Antetokounmpo igra odlično, upisuje preko 8 skokova, 5 asistencija, 2 ukradene lopte i 2 blokade. Imaju dobru klupu s nekadašnjim zvijezdama kao što su Jason Terry i Greg Monroe koji im je treći strijelac s 10,3 poena, a igra samo 21 minutu. Možda da daju koju minutu više Michaelu Beasleyju koji postiže 8,2 poena u 14 minuta.

15. Boston Celtics (-3) 6. pozicija Istoka; omjer 5-4

SLIJEDI: @NOP, DAL, GSW, @DET

Zadnjih 10: 5-4

Niz: 2 pobjede

Celticsi su dobili dvije zaredom, ali nismo impresionirani pobjedama nad Knicksima i Pacersima bez Paula Georgea. Koliko su nas oduševili igrom u napadu, toliko smo razočarani obranom. Još jedan veliki problem koji će imati i kada im se oprave Al Horford i Jae Crowder je obrambeni skok i zaštita obruča. Brad Stevens je odličan trener, ali ako nemate top 5 zvijezdu lige bez te dvije stvari nećete doći daleko. Prve dvije utakmice ovaj tjedan bi trebali pobijediti, a onda im kreće teži raspored, ali i ozlijeđeni igrači bi im se trebali početi vračati.

14. Detroit Pistons (-3) 8. pozicija Istoka; omjer 5-5

SLIJEDI: OKC, @NYK, @CLE, BOS

Zadnjih 10: 5-5

Niz: 1 pobjeda

Pistonsi su završili turneju na Zapadu pobjedom kod Nuggetsa i trebaju biti zadovoljni trenutnim omjerom, ali ne i igrom u napadu koju prikazuju. Sistem Stana Van Gundyja se bazira na dominantnom centru okruženom šuterima, ali Pistonsi šutiraju manje od 20 trica, a pogađaju ih samo 31%. Još jedan problem im je što su 27. po šutiranim slobodnih bacanja. To dvoje znači da šutiraju puno dugih dvojki od čega se modernim trenerima diže kosa na glavi. Tobias Harris se malo ohladio i u tri poraza prošli tjedan je šutirao 12/38.

13. Los Angeles Lakers (+2) 8. pozicija Zapada; omjer 6-5

SLIJEDI: BRO, SAS, CHI

Zadnjih 10: 5-5

Niz: 1 izgubljena

Lakersi i dalje pobjeđuju, a sada ih čekaju 4 uzastopne domaće utakmice i mogli bi se vrlo brzo približiti prošlogodišnjoj brojci od 17 pobjeda. Julius Randle igra čvrsto, borbeno i mlađim gledateljima pokazuje kako se ta pozicija igrala u 90-ima. Još da Luol Deng pokaže preciznost kao iz prošlogodišnjeg playoffa niti borba za osmo mjesto Zapada neće biti neuhvatljiva. Još jedan plus je što izgleda da imaju izvrsnu kemiju i zajedništvo, a to se vidi po reakcijama igrača na klupi nakon dobre akcije Lakersa. Showtime se vraća.

12. Houston Rockets (+1) 7. pozicija Zapada; omjer 5-4

SLIJEDI: PHI, @OKC, POR, UTA

Zadnjih 10: 5-4

Niz: 1 izgubljena

Da James Harden može igrati 48 minuta bili bi kandidati za naslov. U onih 10 minuta koje provede na klupi Rocketsi zabijaju oko 30 poena manje po 100 posjeda lopte od protivnika. Nate ”Tiny” Archibald je 1973. postao jedini igrač u povijesti lige koji je u istoj sezoni bio najbolji strijelac i asistent, a Harden ima realnu šansu to ponoviti. Kada se Patrick Beverley oporavi Eric Gordon bi mogao preseliti na klupu kojoj nedostaje pravi strijelac i onda se ne bi trebalo toliko osjetiti kada Harden predahne.

11. Chicago Bulls (+6) 5. pozicija Istoka; omjer 6-4

SLIJEDI: @POR, @UTA, @LAC, @LAL

Zadnjih 10: 6-4

Niz: 2 pobjede

Bullsi su imali dobar tjedan, upisali pobjede tamo gdje su ”morali” i sada kreću na turneju po Zapadu, gdje će se uzdati u obranu koja je napredovala ovaj tjedan. Svi su sumnjali u njihov šut za tricu kojeg ne forsiraju previše, 27. su po broju upućenih, ali sa 35,5% pogođenih su na dobrom 14. mjestu. Jimmy Butler igra fenomenalno, 24,3 poena, 48% šuta, 43% za tricu i 89% sa slobodnih bacanja, a na crti je preko 9 puta po utakmici. Rajon Rondo napokon ne igra kao netko tko skuplja asistencije, a Dwyane Wade još nije propustio utakmicu.

10 .Oklahoma City Thunder (-5) 6. pozicija Zapada; omjer 6-4

SLIJEDI: @DET, HOU, BRO, IND

Zadnjih 10: 6-4

Niz: 3 izgubljene

Dok se prva dva domaća poraza prošli tjedan mogu razumjeti, jučerašnji protiv Magica, kada ih je sa sirenom ”zamrznuo” bivši suigrač je možda razlog za uzbunu. Imaju sreću da i ovaj tjedan igraju triput doma, ali morat će bolje. Ako ovako nastave neće pobijediti u više od 45 utakmica. Vidljivo je da ovo više nije elitna ekipa. Obrana je malo pala, ali zato brojke Russella Westbrooka nisu. Možda je problem da se suigrači previše uzdaju u Westbrooka i očekuju da sve sam riješi.

9. Portland Blazers (0) 4. pozicija Zapada; omjer 7-4

SLIJEDI: CHI, @HOU, @NOP, @BRO

Zadnjih 10: 6-4

Niz: 2 pobjede

Blazersi su pobijedili u 5 od zadnjih 6 utakmica. Iduću igraju doma s Bullsima i bit će pod imperativom pobjede zato što onda kreću na turneju od 5 gostovanja. Damian Lillard ne posustaje i zapravo se jako malo toga promijenilo kod njih. Još uvijek održavaju audicije u vlastitim redovima za trećeg člana velike trojke, ali nikako da ga pronađu. Mislimo da će borba za divizijski naslov s Jazzerima i Thunderom biti jako zanimljiva do samog kraja, a tko zna možda se i Wolvesi uključe u tu borbu.

8. Charlotte Hornets (-1) 4. pozicija Istoka; omjer 6-3

SLIJEDI: @MIN, ATL, @NOP

Zadnjih 10: 6-3

Niz: 2 izgubljene

Hornetsi su izgubili dvije utakmice zaredom, ali tijesno su gubili od Raptorsa i Cavsa i mislimo da su trenutno 4. najbolja ekipa Istoka i vrijeme je da napokon pobjede u jednoj playoff seriji, iako je još naravno rano o tome govoriti. Kontrola lopte im napreduje iz dana u dan i trenutno su na manje od 10 turnovera po utakmici. Vrijeme je da pohvalimo i trenera Stevea Clifforda pod kojim svake godine sve više napreduju, a ove godine se nadaju i prvom divizijskom naslovu u kratkoj povijesti franšize.

7. Utah Jazz (+3) 5. pozicija Zapada; omjer 7-4

SLIJEDI: MEM, CHI, @HOU, @DEN

Zadnjih 10: 7-3

Niz: 2 pobjede

Jazzeri su pobijedili u 6 od zadnjih 8 utakmica, ali osim pobjede kod Spursa nisu baš pobjeđivali elitne momčadi tako da još nećemo pretjerano reagirati. Vode u diviziji i žele ju osvojiti po prvi puta nakon sada već davne 2000. U obrani su standardno dobri i 5. su po def ratingu. Gordon Hayward igra odlično i ako on i ekipa nastave ovako trebao bi postati AllStar. Da ne bi sve bilo idealno tu su ozlijede, sada je i George Hill van stroja, ali jednom će i oni biti zdravi, a onda bi mogli biti jako opasni.

6. Toronto Raptors (0) 3. pozicija Istoka; omjer 7-2

SLIJEDI: @CLE, GSW, @DEN, @SAC

Zadnjih 10: 7-2

Niz: 3 pobjede

DeMar DeRozan igra kao najbolji bekovi šuteri iz 80-ih i 90-ih. Šutira 24 lopte po utakmici, ali ih zabije 53%. Na prosjeku je od 34 poena, a zabija jednu tricu tjedno. Operira ispod linije za 3 poena i zaista je užitak gledati ga i njegove oldschool poteze. Ovaj tjedan prvo igraju protiv Cavsa, pa Warriorsa i onda kreću na turneju po Zapadu i ako će tu DeRozan nastaviti ovako morat će biti u konkurenciji za MVP-a lige. Ako žele ozbiljno zaprijetiti Cavsima, 6,4 trica uz 29% neće biti dovoljno, zato što će ekipe sve više udvajati DeRozana.

5. Atlanta Hawks (+3) 2. pozicija Istoka; omjer 7-2

SLIJEDI: @MIA, MIL, @CHA, @NYK

Zadnjih 10: 7-2

Niz: 4 pobjede

Hawksi su napokon pobijedili Cavse i izgleda da s Dwightom Howardom kojeg bi trebali više koristiti u napadu nakon pick and rolla i Dennisom Schroederom koji gađa trice 39% imaju bolje izglede protiv njih u playoffu. Imaju 10. napad i 2. obranu lige i možemo ih nazvati ”mali Spursi” zbog načina kako igraju i kako nitko ne igra više od 32 minute. Kyle Korver se polako vraća u šutersku formu iako ne uzima toliko puno šuteva zato što imaju jaku klupu. Ovaj tjedan imaju tri gostovanja, ali ako žele biti blizu Cavsima moraju pobjeđivati.

4. Golden State Warriors (0) 2. pozicija Zapada; omjer 8-2

SLIJEDI: @TOR, @BOS, @MIL, @IND

Zadnjih 10: 8-2

Niz: 4 pobjede

Warriorsi imaju 4 pobjede u nizu u kojima su zabijali 122 poena u prosjeku, ali protiv su bili slabije momčadi pa nećemo padati u trans. Ovaj tjedan imaju turneju po Istoku, a nakon prve protiv Raptorsa ćemo biti pametniji. Preuzeli su prvo mjestu u off ratingu. U obrani su u sredini, ali s ovakvim napadačkim talentom za naslov je dovoljno da budu oko 10. mjesta u obrani. Njihova udarna četvorka mora igrati između 32 i 35 minuta zato što od klupe ne dobivaju ništa. Klay Thompson je jučer prvi puta u sezoni zabio 30 poena.

3. San Antonio Spurs (-1) 3. pozicija Zapada; omjer 7-3

SLIJEDI : MIA, @SAC, @LAL

Zadnjih 10: 7-3

Niz: 2 pobjede

Dok neke ekipe jednom u 10 godina ostvare 50 pobjeda Spursi ih imaju skoro neprekidno zadnjih 25 godina. Danny Green se vratio nakon ozlijede i trebat će mu vremena da dohvati formu. Ako Clippersi i Warriorsi krenu u borbi za mjesto prvog nositelja Zapada mislimo da se Spursi neće u to upuštati nego će čuvati svoje veterane. Do kraja mjeseca nemaju težak raspored i trebali bi pobjeđivati i napraviti razmak u vlastitoj diviziji, iako Spursi nisu ekipa koja vješa zastave divizijskog pobjednika na vrhu dvorane.

2. Los Angeles Clippers (+1) 1. pozicija Zapada; omjer 9-1

SLIJEDI: BRO, MEM, @SAC, CHI

Zadnjih 10: 9-1

Niz: 6 pobjeda

Clippersi su momčad koja je u najboljoj formi u cijeloj ligi. Imaju 6 pobjeda zaredom, a kada im gledate raspored mogli bi postati prva ekipa s dvoznamenkastim nizom pobjeda. Napokon izgledaju kao da im ne fali ono nešto za uspjeh, igraju zajedno dugo godina i odlično se poznaju, a sve ispod finala Zapada će se smatrati velikim neuspjehom. Uvjerljivo su prvi u def ratingu, a 8. su u napadu. Samo da klupa nastavi ovako igrati u regularnoj sezoni i da playoff dočekaju zdravi i odmorni.

1.Cleveland Cavaliers (0) 1. pozicija Istoka; omjer 8-1

SLIJEDI: TOR, @IND, DET

Zadnjih 10: 8-1

Niz: 2 pobjede

Nema više neporaženih. Prvaci su bili zadnji prije nego su ih Hawksi dobili. Ove sezone puno igrača ima odlične individualne brojke tako da LeBron James sa svojih 23 poena i po 9 asistencija i skokova prolazi nezapažen. I dalje mislim da je 37 minuta u studenom previše i za njega. Tyronn Lue samo četiri igrača s klupe redovito koristi, a ističe se Channing Frye s 11,6 poena u samo 17,8 minuta uz 3 trice po susretu. Kyrie Irving je još uvijek prvi strijelac kluba, a to nije tipično za LeBronove momčadi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE