Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

NCAA: Jayhawksi primili prstenove prvaka

Igraèi košarkaške ekipe Kansasa bili su glavni akteri ceremonije primanja pobjednièkih prstenova za NCAA sezonu 2007/2008. Bila je to posebna veèer za sve, od trenera do menadžera. Cijela ekipa se okupila na ceremoniji, osim nekih igraèa izabranih na draftu, ali zato su se trojica novih NBA igraèa, Mario Chalmers, Brandon Rush i Darnell Jackson pojavili te zajedno s ostatkom momèadi prisustvovali tom dogaðaju.

“Bila je to prilièno dobra veèer koja je posebna za naše deèke. Mislim da je to vrlo zahvalna grupa ljudi koja je sposobna nositi svoje prstenove”
– rekao je na sveèanosti glavni Kansasov trener Bill Self.

“Nismo zvali puno bivših igraèa, ne iz razloga što ih ne poštujemo veæ zato što nema dovoljno prostora u sobi. Htjeli smo da se vrate neki deèki kako bi se naši trenutni igraèi imali na koga ugledati.” – dodao je Self.

Svi osim trojice od sedamnaestero èlanova iz sezone 2007/08 su bili prisutni. Braniè Russel Robinson i centar Sasha Kaun trenutno igraju u inozemstvu, a bek Darrel Arthur ima obveze s Memphis Grizzliesima. I menadžeri, izbornici, pomoæni treneri su primili svoje prstenje tijekom veèeri. Uz to igraèi i treneri su se zabavljali gledajuæi drugo poluvrijeme finalne utakmice protiv Memphisa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE