Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

NCAA: Ozren Bjelogrliæ i dalje briljira

Zadnji puta kada smo vas obavještavali o sveuèilišnoj košarci pisali smo o Ploèaninu Ozrenu Bjelogrliæu koji sve èešæe dobiva priliku od strane trenera i tako polako postaje kljuèan igraè svoje ekipe Seton Hill.

U ponedjeljak su pobjedom protiv Pitt-Johnstowna prekinuli nizu od èetiri uzastopna poraza i upisali šestu pobjedu u konferencijskim utakmicama, dok su juèer izgubili od Charlestona i tako zadržali polovièan uspjeh pobjedai poraza, toènije 6-6.

Pitt-Johnstown – Seton Hill 73:76 (36:41)
(statistika)

Naš košarkaš je u pobjedi Setona Hilla ubacio 15 koševa (3-5 za dva, 3-4 za tri), 7 skokova, 3 asistencije, 3 ukradene loptu i 1 blokadu za 31 minutu provedenu na parketu.

Seton Hill – Charleston 81:86 (37:39)
(statistika)

Nakon odliène igre protiv Pitt-Johnstowna, pet minuta prije kraja utakmice izgledalo je da æe Seton Hill uknjižiti novu pobjedu. Nakon odliène asistencije Ozrena Bjelogrliæ, Cody Boone je poveæao vodstvu domaæih na tada velikih +6, 72:66. No, gosti rade seriju 17-4 i odlaze na nedostižnih 83:76, a zadnje sekunde su bile samo formalnost za potvrdu novog poraza Setona Hilla.

Bjelogrliæ je odigrao 29 minuta, a upisao je 14 koševa (3-3 za dva, 2-4 za tri, 2-2 za jedan), 5 skokova, 4 asistencije, 2 blokade i 1 ukradenu loptu.

Ozren Bjelogrliæ je za naš portal rekao: “Nakon èetiri uzastopna poraza poèeli smo igrati bolje, no nažalost juèer smo izgubili protiv Charlestona. Do kraja konferencije je ostalo još dosta utakmica, tako da se može puno toga promijeniti.”

A uvijek skromni Ozren nikako nije mogao izbjeæi i pitanje o njegovim odliènim nastupima u zadnje vrijeme. “Poèeo sam odlièno igrati i izgleda da je trener dobio više povjerenja u mene.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE