Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

NCAA: Sherron Collins nespreman

Odlaskom petorice igraèa koji su predstavljali okosnicu tima, Kansas Jayhawksima je u novoj sezoni potreban voða. Sherron Collins, od koga se oèekivalo da bude lider i desna ruka Billa Selfa na parketu,  novu sezonu doèekuje nespreman.

Uoèi odlaska na Kanadsku turneju, tokom koje æe odigrati tri kontrolne utakmice, u redovima prvaka atmosfera nije nimalo pozitivna. Od Collinsa se oèekivalo da na trening kamp doðe najspremniji i bude primjer za svoje suigraèe, ali do toga nije došlo, o èemu svjedoèi i potez Billa Selfa koji nije bio nimalo nježan prema svom playmakeru, izostavivši ga sa spiska za pripremne utakmice u Kanadi.

“On zaostaje mjesec dana za formom koju sam od njega oèekivao. Jednostavno nije dovoljno spreman” ovim rijeèima je Bill Self opravdao svoju odluku, da Collins otvaranje predsezone odgleda s tribina. Kormilar Jayhawksa se osvrnuo i na Sherronovu ulogu voðe:

“Ne znam da li on može biti voða. Volio bih da to postane, ali nakon što je na trening kamp došao potpuno nespreman, daleko je od toga”.

Nadajmo se da æe Collins razbistriti glavu i krenuti sa intenzivnijim pripremama za sezonu jer ako do toga ne doðe, glavni kotaèiæ u igri pobjednièke ekipe bio bi Cole Aldrich koji je prošle godine kao brucoš igrao samo 8 minuta po susretu, a to, realno, baš i ne jamèi uspjeh.

Latest Posts

NE PROPUSTITE