Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

NCAA: Trener udario igraèa tijekom utakmice

Trener sveuèilišne košarkaške momèadi Kansas Statea, 43-godišnji Frank Martin (na slici) pripadnik je stare garde trenera koji se ne ustruèava povisiti glas na svoje igraèe, ali ni podignuti ruku na njih.

Od svojih igraèa oèekuje da igraju sa jednakom strašæu s kojom on pristupa svojem poslu. Tako se Martin nedavno našao u središtu medijske pozornosti nakon što su ga u subotnjoj utakmici protiv Missourija kamere uhvatile kako je vanjskim dijelom šake opalio svog igraèa Chrisa Merriewethera po ruci.

“Pogriješio sam i isprièavam se. Ja sam staromodna osoba, ali volim tog deèka. Ne znam što bih rekao. Bilo je to potpuno pogrešno s moje strane i zato se moram isprièati” rekao je trener koji je odvalio pljusku “bekhendom” svom igraèu tijekom time-outa minutu i 17 sekundi prije kraja utakmice nakon jedne Merriewetherove izgubljene lopte.

Utakmica je na kraju završila pobjedom Missourija 74-68.

“Bilo je to u žaru trenutka, važna utakmica, užarene glave. Mislim, udario me u ruku, ali nije ništa ozbiljno. Vjerujem Franku i on vjeruje u mene. Ne treba dizati veliku prašinu oko toga” izjavio je Merriewether.

Latest Posts

NE PROPUSTITE