Friday, September 30, 2022

ZADNJE OBJAVE

NCAA: Trener udario igraèa tijekom utakmice

Trener sveuèilišne košarkaške momèadi Kansas Statea, 43-godišnji Frank Martin (na slici) pripadnik je stare garde trenera koji se ne ustruèava povisiti glas na svoje igraèe, ali ni podignuti ruku na njih.

- Advertisement -

Od svojih igraèa oèekuje da igraju sa jednakom strašæu s kojom on pristupa svojem poslu. Tako se Martin nedavno našao u središtu medijske pozornosti nakon što su ga u subotnjoj utakmici protiv Missourija kamere uhvatile kako je vanjskim dijelom šake opalio svog igraèa Chrisa Merriewethera po ruci.

“Pogriješio sam i isprièavam se. Ja sam staromodna osoba, ali volim tog deèka. Ne znam što bih rekao. Bilo je to potpuno pogrešno s moje strane i zato se moram isprièati” rekao je trener koji je odvalio pljusku “bekhendom” svom igraèu tijekom time-outa minutu i 17 sekundi prije kraja utakmice nakon jedne Merriewetherove izgubljene lopte.

Utakmica je na kraju završila pobjedom Missourija 74-68.

- Advertisement -

“Bilo je to u žaru trenutka, važna utakmica, užarene glave. Mislim, udario me u ruku, ali nije ništa ozbiljno. Vjerujem Franku i on vjeruje u mene. Ne treba dizati veliku prašinu oko toga” izjavio je Merriewether.

Latest Posts

NE PROPUSTITE