Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

“Ne osvojimo li naslov, skinut æu tetovažu”

Ne pobijede li Dallas Mavericksi sastav Miami Heata u velikom Finalu NBA lige koji zapoèinje u utorak, šuter teksaške momèadi Jason Terry uklonit æe tetovažu Larry O’Brien trofeja s desnog bicepsa.

Trofej Larry O’Brien NBA liga dodjeljuje prvacima, a Terry, uz Dirka Nowitzkog jedini igraè Mavericksa iz Finala 2006. godine, isti si je dao tetovirati s ciljem motivacije za nadolazeæe oglede. Buduæi da je praznovjeran, sada strahuje da se nije možda urekao.

“Znam da æe me više boljeti budem li tu tetovažu morao skidati nego što me boljelo kada sam ju na sebe stavljao”, kaže Terry koji se je iscrtati dao 19. listopada.

“Ona simbolizira èinjenicu da imamo realnu šansu doæi do prstena prvaka. Da tako ne mislim, ne bih se niti tetovirao. Svi favoriziraju Miami, svjesni smo toga, ali nije nam to važno. Usredotoèeni smo, znamo što trebamo napraviti i znamo kako to postiæi”, dodao je.

Ovogodišnji finale NBA lige repriza je onog iz 2006. godine. Dallas je tada vodio 2-0 u seriji nakon èega je Miami stigao do naslova uz ukupnih 4-2.

Latest Posts

NE PROPUSTITE