Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Neće biti dugotrajne pauze za Kobea Bryanta

U noći s nedjelje na ponedjeljak Kobe Bryant je propustio prvu ovosezonsku utakmicu svojih Los Angeles Lakersa. Ozljeda lijevog gležnja je bila razlog za takvo što.

Prošle srijede se Kobe ozlijedio, u samoj završnici utakmice protiv Atlante, ali se dva dana kasnije ipak pojavio na parketu. No, odigrao je tek početak ogleda kod Indiane, gdje su kasnije njegovi suigrači slavili pobjedu, a potom je bol očigledno bila dovoljno jaka da zaustavi Bryanta u igranju.

Protiv Sacramenta u nedjelju navečer je uzeo potpunu pauzu, a i tom su prilikom ostali Lakersi pronašli put do pobjede i slavili 113:102. Klub se trenutačno nalazi unutar doigravanja na Zapadu, na rubnom osmom mjestu.

Za Lakerse se nastavlja borba za doigravanjem, a već u ponedjeljak navečer slijedi gostovanje kod Phoenixa. Trener Mike D’Antoni je najavio da u tom susretu vrlo vjerojatno također neće računati na Kobea, ali bi se nakon toga najbolji igrač Lakersa moga vratiti u momčad. Iduću utakmicu klub igra tek u petak protiv Washingtona, a do kraja mjeseca još slijede utakmice protiv Golden Statea, Minnesote, Milwaukeeja i Sacramenta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE