Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nedostajuća kockica startne petorke Blazersa

Portland Trail Blazersi za nadolazeću sezonu što se tiče startne petorke na bekovskim pozicijama imaju startere u liku Damiana Lillarda i CJ McColluma, Al Faruq Aminu i Mason Plumlee sigurni su na pozicijama 4 i 5 te jedino ostaje pitanje tko će početi na poziciji niskog krila.

Trener Terry Stotts kaže da još uvijek nije odlučio tko će zauzeti mjesto startne trojke te na raspolaganju ima tri igrača: Maurice Harkless, Allen Crabbe i pridošlica Evan Turner.

“Svi zaista igraju dobro. Ne znam još uvijek tko će u startere. Odluka će pasti  pred početak sezone”, kazao je Stotts.

Za sada najviše je pokazao Harkless koji se odlično snalazi na terenu sa starterima Blazersa sto potvrđuju rijeci najboljeg igrača Lillarda:

“Mo početnu postavu upotpunjava svojom obranom, skokovima, pokretanjem tranzicije, čak pogađa i trojke. Tako da ujedno i nas čini boljim. Odlično se uklopio u sistem i zaista izgleda odlično na parketu. ” 

Ako stručni stab odluci da Mo starta tijekom sezone Blazersi imaju respektabilnu zamjenu za bekove u liku Turnera te provjerenog strijelca Crabbea koji se dokazao prethodne sezone. Dosta talenta i prostora za napredak na jednom rosteru još pri tome dodate playoff ambicije onda imate zaista zabavnu momčad.

Latest Posts

NE PROPUSTITE