Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Neizvjesna budućnost Paula u Clippersima

Los Angeles Clippersi mogu ponuditi više novca i dodatnog garantiranog novca Chrisu Paulu. Oni su jedini koji mogu ponuditi više novca, ali još je upitno hoće li on potpisati ugovor s Clippersima.

Clippersi razmatraju San Antonio Spurse kao opasnu prijetju u potpisivanju Paula. Spursi trenutačno nemaju dovoljno prostora kako bi potpisali maksimalan ugovor s Paulom, ali sigurno bi našli načina kako bi napravili prostora.

Trenutačna situacija Spursa s Tonyjem Parkerom još je nepoznata. Ostala mu je još jedna godina u ugovoru, nakon što je ozlijedio lijevu nogu. Patty Mills je slobodan igrač ovo ljeto.

Treba još dodati kako uz Paula, Clippersi ovo ljeto moraju potpisati i Blakea Griffina i J.J. Redicka koji su također slobodni igrači.

Chris Paul prošle godine imao je 18,1 poen po utakmici, 9,2 asistencije, pet skokova, 1,9 ukradenih po utakmici. Prošle godine imao je problema s ozljedama, odigrao je 61 utakmicu. Briljirao je u doigravanju, ali nije mogao sam. Paul ima 31 godinu i sigurno je da neće moći u Clippersima doći do naslova, pa će biti zanimljivo pratiti što će se u Los Angelesu događati.

Latest Posts

NE PROPUSTITE