Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Neizvjestan povratak na parket Kevina Lovea

Krilni centar Minnesota Timberwolvesa Kevin Love ove sezone je odigrao samo 18 utakmica, a razlog je ozljeda ruke.

Podsjećamo, Love je u predsezoni slomio ruku radeći sklekove, a prognoze su bile da će s terena izbivati prva tri tjedna na početku regularnog dijela sezone. Love se vratio krajem studenog, ali je u tom periodu zbog ozljede imao velikih problema s mehanikom i kvalitetom šuta. Na nesreću, Love je obnovio ozljedu početkom siječnja na utakmici s Denverom te je liječničkom dijagnozom predviđeno da će se Kevin oporavljati osam do deset tjedana.

Taj period je prošao, a franšizni igrač Timberwolvesa prošle srijede nije dobio liječničku dozvolu za povratak na parket, te će morati pauzirati još dva do tri tjedna nakon čega će biti donesena konačna odluka.

Love nije bio decidiran u svojoj izjavi kada su ga novinari upitali hoće li zaigrati do kraja sezone: “Moja ruka i tijelo su odlično, a što se tiče mog povratka na parket, želim ponuditi navijačima nešto, ali i sebi i ekipi. Želim vidjeti što ekipa može kada je kompletna, a to još nije bio slučaj ove sezone. Još uvijek nisam prekrižio ideju da se vratim na parket ali nikakva konačna odluka nije donesena.

Želja očito kod Lovea postoji, ali i kod navijača Wolvesa koji su zasigurno frustrirani mnogobrojnim ozljedama koje su napale njihovu ekipu, a onda i rezultatima koji su uvjetovani ozljedama. Na početku sezone od rostera Minnesote se očekivala borba za playoff, pa čak i osvajanje mjesta na Zapadnoj konferenciji koje osigurava prednost domaćeg terena u doigravanju. Međutim, predviđanja su jedno, a stvarna događanja drugo, i nitko ne zna koji su dometi ove ekipe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE