Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nelson razgovarao sa Randolphovim roditeljima

Nakon burnog odnosa u poèetku sezone izmeðu Dona Nelsona, trenera Golden State Warriorsa, i novaka Anthonya Randolpha, izgleda da je Nelson odluèio izgladiti odnos.

Randolph je smatrao da bi trebao dobiti veæu minutažu, a Nelson je smatrao da bi se Randolph trebao više truditi. Stvari su oèito krenule nabolje i Randolph je pokazao odliènu igru krajem sezone i sada je jedan od najperspektivnijih mladih igraèa.

Don Nelson dogovorio je veèeru sa Anthonyjevim roditeljima kako bi doznao malo više o njemu, što mu oèito nije pošlo za rukom tijekom sezone. “Uvijek sam bio spreman igrati za Dona,” rekao je Randolph. “Došao je u Dallas i našao se sa mojim roditeljima. Nas dvoje sada imamo odlièan odnos.”

“Nisam bio tamo, ali roditelji su mi rekli da im je bilo odlièno. Volio bih da sam bio tamo. Nakon sezone sam prièao sa trenerom i rekao mi je kako bi želio upoznati moje roditelje. Svidjela mi se ta ideja.”

Randolph je tijekom ljeta redovito vježbao u teretani kako bi kako bi bio spremniji èuvati fizièki jaèe igraèe i popravio svoj poprilièno mršavi izgled.

“Imali smo mnogo ozljeda tijekom sezone,” rekao je Randolph. “Mislim da je mnogo mladih momaka iz momèadi steklo puno iskustva iz toga. Sa tim iskustvom i zdravim igraèima, uæi æemo u doigravanje.”

Warriorsi sigurno neæe uæi u doigravanje ako Randolph ne bude veliki dio tog pohoda. O tome æe odluèiti dobar odnos izmeðu Randolpha i Nelsona, a možda i izmeðu Nelsona i Randolphovih roditelja.

“Roditelji su mi rekli da su prva dva sata veèeri razgovarali o meni,” kaže Randolph. “Nakon toga su prešli na druge teme. Trener je uvijek dobrodošao kod mene i moje obitelji. Roštiljati æemo i dobro se provoditi.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE