Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nema više neporaženih momèadi

U NBA ligi nakon ponedjeljka više nema neporaženih momèadi. Najdulje je u pobjednièkom ritmu ostao New Orleans, ali je serija stala na devetoj utakmici.

Dallas ih je pobijedio u neizvjesnoj završnici kao domaæin sa 98-95. Umor je ponajprije zahvatio voðu New Orleansove igre Chrisa Paula, što se najbolje vidi u tome da je tijekom drugog dijela zabio samo dva od ukupno 22 poena protiv Dallasa.

Bez njegovog kvalitetnog udjela u igri New Orleans teško može raèunati na dobar rezultat, a kvalitetni Dallas je maksimalno iskoristio takvu situaciju. Domaæina su do pobjede vodili Dirk Nowitzki sa 25 poena i 10 skokova, te Jason Terry sa 26 poena.

Utah se vratila u Salt Lake City nakon sjajne serije po Istoku. Gostovali su, ranije, u Miamiju, Orlandu, Atlanti i Charlotti, te su u sve èetiri utakmice slavili fantastiènim igrama u nastavku, kada su topili i prestizali prednost suparnika. No, povratak u vlastitu dvoranu nije prošao dobro. I tom prilikom su stizali prednost suparnika, ali ipak nisu uspjeli slomiti Oklahoma City. Gosti su slavili 115-108 uz 30 poena Kevina Duranta. Odlièan, ali oèigledno nedovoljno dobar, je kod Utaha bio Deron Williams sa 31 poenom i 11 asistencija.

Phoenix je dvanaesti put zaredom dobio domaæu utakmicu protiv Denvera, ovom prilikom sa 100-94, a gostima nije pomogla niti vrlo dobra predstava Carmela Anthonyja koji je ubacio 20 poena uz 22 skoka.

Najgora su momèad trenutaèno u ligi Los Angeles Clippersi. Imaju samo jednu pobjedu, a deveti poraz su upisali u domaæem ogledu protiv New Jerseyja (110-96).

Latest Posts

NE PROPUSTITE